Ser din facade beskidt og slidt ud? Det er måske ikke en ny facade, du har behov for.

Ofte kan en facaderens fra Flexservice være nok, og vi kan få gamle og beskidte facader til at se helt nye ud. Vi bruger naturligvis kun kvalitetsprodukter, som skånsomt, men meget grundigt, vasker din bygnings facade på den mest miljørigtige måde.

Med vores udstyr og maskiner kan vi afrense dit murværk og facade fuldstændig i bund uden at ødelægge overfladen. Efter en facaderens sprøjter vi altid et algemiddel på der dræber alle eventuelle rester og sikrer at absolut ingen alger eller mos overlever vores behandling.

VI imprægner murværket og facader med et middel som har 10 års garanti og er diffusionsåbent, det får vandet til at perle af overfladen. Udover at murværket og facaden fremstår som nyt, betyder imprægneringen også, at det aldrig vil blive vådt. Effekten heraf er en lavere varmeregning, da et tørt murværk isolerer langt bedre end et vådt murværk.

Alle glatte overflader som steniplader, aluplader og stålplader rengøre vi altid ved at vaske med bløde børster og håndkraft.

Har du en betonfacade, så anbefaler vi oftest afrensning med en højtryksrenser. Her bruger vi både koldt og varmt vand. Derudover bruger vi et algedræbende middel, der sikrer, at algernes rødder fjernes effektivt.

Når vi skal rengøre din facade af stål, aluminium og glas, bruger vi et rentvandsanlæg, som generer rent vand, tilbage er den aggressive H2O molekyle, der angriber skidt og snavs og efterlader din facade pæn. Da vandet er totalt afkalket bliver din glasfacade helt ren og fri for striber.

Vi anbefaler altid at man får facaden imprægneret, for at give facaden en længere levetid og for at nyt skidt har svære ved at sætte sig igen.

Såfremt man vælger at ignorere mosset eller algerne på facaden, kan det resultere i, at rødderne kryber ind i små fuger og revner, hvor væsken i rødderne udvider sig, når det bliver frostvejr. Det kan føre til frostsprængninger i facaden, som kan være utrolig svære og utrolig dyre at komme af med igen.

Men så længe du blot sørger for at få foretaget en facaderens, kan du aktivt være med til at hindre dette i at ske. Herudover får du en flottere og sundere facade samt mulighed for at spare penge på løbende vedligehold.

KvadratmeterHøjtrykrensning (10 års imprægnering garanti)Blød børste
Op til 200 m269,-39,-
Over 200 m259,-29,-

*Priserne er vejledende og kan variere efter opgavens omfang.