PRISEKSEMPEL

Algebehandling af tag

899,-

Hus op til 200 m2

*Priserne er vejledende og kan variere efter opgavens omfang.

PRISEKSEMPEL

Algebehandling af tag og fliser

1.398,-

Hus op til 200 m2
Max 200 m2 fliser

MEST SOLGTE!

*Priserne er vejledende og kan variere efter opgavens omfang.

PRISEKSEMPEL

Algebehandling af tag, fliser og facader

2.597,-

Hus op til 200 m2
Max 200 m2 fliser
Max 6 meter højt

*Priserne er vejledende og kan variere efter opgavens omfang.

Algebehandling

Mange husejere døjer på et eller andet tidspunkt med mos, alger og andet skidt på taget, fliserne eller facaden. Det skæmmer hele huset, men ofte får man ikke gjort noget ved det, fordi det både kan virke besværligt og uoverskueligt at gå i gang med en omfangsrig algebehandling.
Lad derfor Flexservices underleverandører udføre en effektiv og skånsom algebehandling.

Med en professionel algebehandling fra Flexservices underleverandører får taget, fliserne eller facaden både et flot udseende samt en forebyggende algebekæmpelse.

Vi tilbyder en enkelt algebehandling samt algebehandling på abonnement. Med et abonnement på algebehandling forebygger vi tilbagevendende algeproblemer, da vores algebehandling også imprægnerer tage, fliser og facader.

Vi står klar med råd og vejledning

Algebehandlingen er naturligvis uden kørselstillæg, da algebehandling altid er uden gebyrer og tillæg. Priserne er alt inklusiv, og den pris vi aftaler inden start, er også den, der står på fakturaen.

Vores algebehandlere står altid klar med råd og vejledning, og vi anbefaler bl.a., at man får algebehandlet sit tag hvert 1-2 år, så tilmeld jer vores abonnementsordning, så behøver I aldrig mere tænke på algebehandling igen.

Vi servicerer bl.a. følgende byer

Randers
Silkeborg
Holstebro
Horsens
Kolding
Skanderborg
Aalborg
Viborg
Herning
Aarhus
Fredericia
Odense
Billund
Vejle

Samt alle omliggende byer.

Du sparer tid og penge

Vi har fundet den bedste lokale servicevirksomhed for dig ift. markedet

Høj service

Vi står altid til rådighed til at give dig en professionel rådgivning med din opgave i fokus.

Professionel rådgivning

Du kan altid gratis beregne din pris og kontakte os for fri professionel rådgivning.

Lokal arbejdskraft

Vi matcher dig op med de bedste servicevirksomheder i dit lokalområde.

Hurtigt resultat på algebehandling

Flexservice anbefaler algebehandling af taget en gang om året, så algevækst og mos holdes væk, og taget altid fremstår sundt og pænt. Jo længere tid alger og mos får lov at vokse, desto længere tid går der, før taget bliver pænt igen efter en algebehandling.

Algebehandlingen kan allerede ses efter blot 48 timer. Og efter 14-30 dage eller 2-3 gange regn kommer virkningen virkelig til syne.

Der kan derfor gå op til 12-16 uger, før du kan se den fulde effekt af vores algebehandling. Er taget meget angrebet, kan der være behov for en ekstra behandling.

Miljøvenlig algebehandling

Hos Flexservice tager vi naturligvis ansvar for miljøet. Alle vores medarbejdere er sprøjtecertificerede til at udføre miljøvenlig og effektiv algebehandling.

Ved algebehandling bruger vi kun miljøgodkendte algebekæmpelsesmidler, som sammen med vores udstyr og erfaring virker med garanti, og skulle der opstå ny algevækst indenfor 4 uger efter vores algebehandling, kommer vi naturligvis ud igen og gentager algebehandlingen uden beregning.

Hos Flexservices underleverandører nøjes vi ikke kun med at udføre miljøvenlig algebehandling af hustage. Vi tilbyder også algebehandling af fliser og facader. Algebehandlingen af fliser og facader udføres også skånsomt og effektiv med lavt tryk og 90 grader varmt vand for optimal beskyttelse af overfladen.

Når vi algebehandler, bruger vi et anlæg, som giver ca. 30 liter vand i minuttet. Det giver en kraftig vandstråle, som skyller mere end den skærer. Det er effektivt og er igen med til at skåne overfladen.

Efter algebehandling kan man tilvælge imprægnering af fliserne og få på fejet fugesand. Imprægneringen påføres efter algebehandling, så flisens overflade lukkes og dermed bliver modstandsdygtig overfor nye alger, mens fugesandet presser sig godt og tungt ned mellem fliserne og gør det meget svært for ukrudt at slå rødder.

Kontakt Flexservice og få en effektiv algebehandling af taget, fliser eller facade.