PRISEKSEMPEL

Algebehandling af tag

899,-

Hus op til 200 m2

*Priserne er vejledende og kan variere efter opgavens omfang.

PRISEKSEMPEL

Algebehandling af tag og fliser

1.398,-

Hus op til 200 m2
Max 200 m2 fliser

MEST SOLGTE!

*Priserne er vejledende og kan variere efter opgavens omfang.

PRISEKSEMPEL

Algebehandling af tag, fliser og facader

2.597,-

Hus op til 200 m2
Max 200 m2 fliser
Max 6 meter højt

*Priserne er vejledende og kan variere efter opgavens omfang.

Algebehandling i Horsens

Hvis mos, alger og andet snavs har angrebet dit tag, dine fliser eller facade i Horsens, så lad Flexservices underleverandører udføre en effektiv og skånsom algebehandling.
Med en fast aftale om algebehandling i Horsens forebygger du, at der kommer alger igen, da vores algebehandling også imprægnerer Horsens tage.

Vi dækker hele Horsens, og det er naturligvis uden kørselstillæg, da vores algebehandling i Horsens altid er uden gebyrer og tillæg. Priserne er alt inklusiv. Der er derfor ingen overraskelser på regningen. Den pris vi aftaler inden start, er også den, der står på fakturaen.

Vi står altid klar med råd og vejledning, og vi anbefaler bl.a., at man får algebehandlet sit tag hvert 1-2 år, så tilmeld jer vores abonnementsordning i Horsens, så behøver I aldrig mere tænke på algebehandling igen.

Vi servicerer bl.a. følgende byer

Randers
Silkeborg
Holstebro
Horsens
Kolding
Skanderborg
Aalborg
Viborg
Herning
Aarhus
Fredericia
Odense
Billund
Vejle

Samt alle omliggende byer.

Du sparer tid og penge

Vi har fundet den bedste lokale servicevirksomhed for dig ift. markedet

Høj service

Vi står altid til rådighed til at give dig en professionel rådgivning med din opgave i fokus.

Professionel rådgivning

Du kan altid gratis beregne din pris og kontakte os for fri professionel rådgivning.

Lokal arbejdskraft

Vi matcher dig op med de bedste servicevirksomheder i dit lokalområde.

Resultatet af algebehandlingen kan ses efter 48 timer

Det er en god idé at få algebehandlet taget en gang om året, så algevækst og mos holdes væk, og taget altid fremstår sundt og pænt. Jo længere tid alger og mos får lov at vokse, desto længere tid går der, før taget bliver pænt igen efter en algebehandling.

Vores effektive algebehandling i Horsens kan ses efter blot 48 timer. Men først efter 14-30 dage eller 2-3 gange regn kommer virkningen virkelig til syne.
Der kan derfor gå op til 12-16 uger, før du kan se den fulde effekt af vores algebehandling i Horsens. Er taget meget angrebet, kan der være behov for en ekstra behandling.

Miljøvenlig algebehandling i Horsens

Flexservice er en miljøbevidst servicevirksomhed, som tager ansvar for miljøet i Horsens. Vi lægger vægt på bæredygtig algebehandling, hver gang vi udfører en algebehandling i Horsens, og alle vores medarbejdere i Horsens er naturligvis sprøjtecertificerede til at udføre miljøvenlig og effektiv algebehandling.

Ved algebehandling i Horsens bruger vi det bedste miljøgodkendte algebekæmpelsesmiddel på markedet for algebehandling, som sammen med vores udstyr og mangeårige erfaring virker med garanti, og skulle der opstå ny algevækst indenfor 4 uger efter vores algebehandling i Horsens, kommer vi naturligvis ud igen og gentager algebehandlingen uden beregning.

Ud over effektiv algebehandling af tagene i Horsens, udfører Flexservices underleverandører også effektiv algebehandling af fliser og facader i Horsens. Vi udfører algebehandlingen i Horsens skånsomt og effektiv med lavt tryk og 90 grader varmt vand for optimal beskyttelse af overfladen.

Ved algebehandling i Horsens bruger vi et anlæg, som giver ca. 30 liter vand i minuttet. Det giver en kraftig vandstråle, som skyller mere end den skærer. Det er effektivt og er igen med til at skåne overfladen.

Efter vores algebehandling i Horsens kan man tilvælge imprægnering af fliserne og få på fejet fugesand. Imprægneringen påføres efter algebehandling, så flisens overflade lukkes og dermed bliver modstandsdygtig overfor nye alger, mens fugesandet presser sig godt og tungt ned mellem fliserne og gør det meget svært for ukrudt at slå rødder.

Kontakt Flexservice og få en effektiv algebehandling af taget, fliser eller facade i Horsens.