PRISEKSEMPEL

Algebehandling af tag

899,-

Hus op til 200 m2

*Priserne er vejledende og kan variere efter opgavens omfang.

PRISEKSEMPEL

Algebehandling af tag og fliser

1.398,-

Hus op til 200 m2
Max 200 m2 fliser

MEST SOLGTE!

*Priserne er vejledende og kan variere efter opgavens omfang.

PRISEKSEMPEL

Algebehandling af tag, fliser og facader

2.597,-

Hus op til 200 m2
Max 200 m2 fliser
Max 6 meter højt

*Priserne er vejledende og kan variere efter opgavens omfang.

Algebehandling i hele Odense

Mange huse og bygninger i Odense er desværre skæmmet af mos, alger og andet skidt på taget, fliserne eller facaden. Ofte får man ikke gjort noget ved det, fordi det kan virke uoverskueligt at gå i gang med en omfangsrig algebehandling.

Lad derfor Flexservices underleverandører i Odense udføre en effektiv og skånsom algebehandling.
Med en professionel algebehandling fra Flexservices underleverandører i Odense får taget, fliserne eller facaden både et æstetisk løft samt en forebyggende algebekæmpelse, som holder i lang tid.

Flexservices underleverandører tilbyder både en enkelt algebehandling samt algebehandling på abonnement i Odense. Med et abonnement på algebehandling forebygger vi tilbagevendende algeproblemer, da vores algebehandling også imprægnerer tage, fliser og facader i Odense.

Vi dækker hele Odense, og det er naturligvis uden kørselstillæg, da vores algebehandling i Odense altid er uden gebyrer og tillæg. Priserne er alt inklusiv, og den pris vi aftaler inden start, er også den, der står på fakturaen.

Vores erfarne algebehandlere i Odense står altid klar med råd og vejledning, og vi anbefaler bl.a., at man får algebehandlet sit tag hvert 1-2 år, så tilmeld jer vores abonnementsordning i Odense, så behøver I aldrig mere tænke på algebehandling igen.

Vi servicerer bl.a. følgende byer

Randers
Silkeborg
Holstebro
Horsens
Kolding
Skanderborg
Aalborg
Viborg
Herning
Aarhus
Fredericia
Odense
Billund
Vejle

Samt alle omliggende byer.

Du sparer tid og penge

Vi har fundet den bedste lokale servicevirksomhed for dig ift. markedet

Høj service

Vi står altid til rådighed til at give dig en professionel rådgivning med din opgave i fokus.

Professionel rådgivning

Du kan altid gratis beregne din pris og kontakte os for fri professionel rådgivning.

Lokal arbejdskraft

Vi matcher dig op med de bedste servicevirksomheder i dit lokalområde.

Algebehandlingen i Odense kan allerede ses efter 48 timer

Vi anbefaler algebehandling af taget en gang om året, så algevækst og mos holdes væk, og taget altid fremstår sundt og pænt. Jo længere tid alger og mos får lov at vokse, desto længere tid går der, før taget bliver pænt igen efter en algebehandling.

Vores effektive algebehandling i Odense begynder at kunne ses efter blot 48 timer. Og efter 14-30 dage eller 2-3 gange regn kommer virkningen virkelig til syne.
Der kan derfor gå op til 12-16 uger, før du kan se den fulde effekt af vores algebehandling i Odense. Er taget meget angrebet, kan der være behov for en ekstra behandling.

Miljøvenlig algebehandling i Odense

Vi skal alle sammen passe på miljøet, og hos Flexservice i Odense tager vi ansvar for miljøet i Odense. Vi har altid fokus på bæredygtig algebehandling, og alle vores medarbejdere i Odense er sprøjtecertificerede til at udføre miljøvenlig og effektiv algebehandling i Odense.

Ved algebehandling i Odense bruger vi kun miljøgodkendte algebekæmpelsesmidler, som sammen med vores udstyr og mangeårige erfaring virker med garanti, og skulle der opstå ny algevækst indenfor 4 uger efter vores algebehandling i Odense, kommer vi naturligvis ud igen og gentager algebehandlingen uden beregning.

Flexservice har ikke kun fokus på miljøvenlig algebehandling af hustagene i Odense. Vi udfører også algebehandling af fliser og facader i Odense. Algebehandlingen af fliser og facader i Odense udføres også skånsomt og effektiv med lavt tryk og 90 grader varmt vand for optimal beskyttelse af overfladen.

Ved algebehandling i Odense bruger vi et anlæg, som giver ca. 30 liter vand i minuttet. Det giver en kraftig vandstråle, som skyller mere end den skærer. Det er effektivt og er igen med til at skåne overfladen.

I forbindelse med algebehandling i Odense kan man tilvælge imprægnering af fliserne og få på fejet fugesand. Imprægneringen påføres efter algebehandling, så flisens overflade lukkes og dermed bliver modstandsdygtig overfor nye alger, mens fugesandet presser sig godt og tungt ned mellem fliserne og gør det meget svært for ukrudt at slå rødder.

Kontakt Flexservice og få en effektiv algebehandling af taget, fliser eller facade i hele Odense.