PRISEKSEMPEL

Algebehandling af tag

899,-

Hus op til 200 m2

*Priserne er vejledende og kan variere efter opgavens omfang.

PRISEKSEMPEL

Algebehandling af tag og fliser

1.398,-

Hus op til 200 m2
Max 200 m2 fliser

MEST SOLGTE!

*Priserne er vejledende og kan variere efter opgavens omfang.

PRISEKSEMPEL

Algebehandling af tag, fliser og facader

2.597,-

Hus op til 200 m2
Max 200 m2 fliser
Max 6 meter højt

*Priserne er vejledende og kan variere efter opgavens omfang.

Algebehandling i hele Randers

Randers er fuld af smukke bygninger og flotte huse, men hvis taget, terrassen, indkørslen eller havegangen er skæmmet af alger, mos, snavs og flisepest, så kan det ødelægge helhedsindtrykket af de smukke hjem i Randers.

Så er du træt af at se på mos, svamp og andet snavs på dit tag, dine fliser eller facade i Randers, så lad Flexservices underleverandører udføre en effektiv algebehandling.
Vi anbefaler, at man får algebehandlet sit tag hvert 1-2 år. Tilmeld jer vores abonnementsordning i Randers, så behøver I aldrig mere tænke på algeproblemer igen.

Vi servicerer bl.a. følgende byer

Randers
Silkeborg
Holstebro
Horsens
Kolding
Skanderborg
Aalborg
Viborg
Herning
Aarhus
Fredericia
Odense
Billund
Vejle

Samt alle omliggende byer.

Du sparer tid og penge

Vi har fundet den bedste lokale servicevirksomhed for dig ift. markedet

Høj service

Vi står altid til rådighed til at give dig en professionel rådgivning med din opgave i fokus.

Professionel rådgivning

Du kan altid gratis beregne din pris og kontakte os for fri professionel rådgivning.

Lokal arbejdskraft

Vi matcher dig op med de bedste servicevirksomheder i dit lokalområde.

Fast årlig algebehandling i Randers

Med en fast årlig aftale forebygger I, at der kommer alger igen, da vores algemiddel også imprægnerer taget. Vi dækker hele Randers, og det er naturligvis uden kørselstillæg, for hos os er der ingen gebyrer og tillæg.

Priserne er alt inklusiv. Der er derfor ingen overraskelser på regningen. Den pris vi aftaler inden start, er også den, der står på fakturaen.

Det er en god idé at få algebehandlet taget en gang om året, så algevækst og mos holdes væk, og taget altid fremstår sundt og pænt. Jo længere tid alger og mos får lov at vokse, desto længere tid går der, før taget bliver pænt igen efter en algebehandling.

Efter vores effektive algebehandling i Randers begynder resultatet allerede at kunne ses efter blot 48 timer. Men først efter 14-30 dage eller 2-3 gange regn kommer virkningen virkelig komme til syne.

Der kan derfor gå op til 12-16 uger, før du kan se den fulde effekt af vores algebehandling i Randers. Er taget meget angrebet, kan der være behov for en ekstra behandling.

Miljøvenlig algebehandling i Randers

Hos Flexservice i Randers er vi meget bevidste om vores ansvar for miljøet. Vi vægter derfor altid bæredygtighed højt, hver gang vi udfører en algebehandling i Randers. Alle vores medarbejdere i Randers er desuden sprøjtecertificerede til at udføre miljøvenlig og effektiv algebekæmpelse.

Ved algebehandling i Randers bruger vi bl.a. det bedste miljøgodkendte algebekæmpelsesmiddel på markedet, som sammen med vores udstyr og erfaring virker med garanti, og skulle der opstå ny algevækst indenfor 4 uger efter vores algebehandling, kommer vi naturligvis ud igen og gentager algebehandlingen uden beregning og med et smil på læben.

Ud over algebehandling af Randers’ tage, udfører Flexservices underleverandører i Randers også professionel algebehandling af fliser og facader.

Flexservices underleverandører udfører algebehandling i Randers skånsomt og effektiv med lavt tryk og 90 grader varmt vand for optimal beskyttelse af overfladen.
Når vi udfører algebehandling i Randers, bruger vi et anlæg, som giver ca. 30 liter vand i minuttet. Det giver en kraftig vandstråle, som skyller mere end den skærer. Det er effektivt og er igen med til at skåne overfladen.

Efter algebehandling kan man tilvælge imprægnering af fliserne og få på fejet stenmel (fugesand). Imprægneringen påføres efter algebehandling, så flisens overflade lukkes og dermed bliver modstandsdygtig overfor nye alger, mens fugesandet presser sig godt og tungt ned mellem fliserne og gør det meget svært for ukrudt at slå rødder.

Kontakt Flexservice og få en effektiv algebehandling i Randers.