PRISEKSEMPEL

20 kvm.

2.360,-

Salpeterudtræk
Imprægnering

*Priserne er vejledende og kan variere efter opgavens omfang.

PRISEKSEMPEL

135 kvm.

7.290,-

Facaderens
Imprægnering
10 års garanti

MEST SOLGTE!

*Priserne er vejledende og kan variere efter opgavens omfang.

PRISEKSEMPEL

125 kvm.

19.250,-

Facaderens m. kemi - røde sten

*Priserne er vejledende og kan variere efter opgavens omfang.

Graffitirens og facaderens

Graffiti skæmmer desværre, og hvis graffitiens facader ikke fjernes så hurtigt som muligt, tiltrækker det ofte flere hærværksfolk og bliver med tiden sværere at fjerne.

Flexservice har stor erfaring med facaderens og fjernelse af graffiti på mange forskellige typer af overflader, og ved at vælge os kan alle få graffitien fjernet hurtigt, effektivt og skånsomt af erfarne folk, som har ekspertisen og ved, hvad der virker, når man udfører facaderens og fjerner graffiti.

Fjernelse af graffiti er nemlig ikke blot vand og hårdt arbejde. Effektiv graffitirens afhænger af, hvilken type graffiti, der er tale om, og om det sidder. Hos Flexservice gennemgår vi nøje de enkelte facadedele, der skal renses, og vurderer herefter, hvilke metoder og produkter, der sikrer, at graffitiens facader bliver fjernet både effektivt og skånsomt.

Flexservice udfører flere forskellige former for facaderens til fjernelse af graffiti alt efter overfladernes materiale, og når vi udfører facaderens, arbejder vi både med hedvandsafrensning og højtryksspuling.

Vi servicerer bl.a. følgende byer

Randers
Aarhus
Viborg
Herning
Horsens
Fredericia
Silkeborg
Holstebro
Vejle
Kolding
Odense
Skanderborg
Aalborg
Billund

Samt alle omliggende byer.

SMS SERVICE

Vi sender altid en sms ugen inden vi kommer.

Hvis dagen ikke passer, så er vi ofte fleksible og gør vores bedste for at finde en dag.

FLEKSIBEL BETALING

Betaling kan ske via PBS, mobilepay og indbetalingskort. Vi giver altid 8 dages betaling efter arbejdet er udført.

Fakturaen sendes altid pr. email og der vil være direkte link til at betale via mobilepay, nemt skal det være.

FAST INTERVAL

Vi gør det nemt og bekvemt, vi sørger for at komme i et fast interval hver 4, 8 eller 12 uge.

Har man brug for en enkelt gang eller et større interval er vi selvfølgelig også fleksible herom.

TILFREDSHEDSGARANTI

Flexservice gør meget for at vores kunder skal være tilfreds, men skulle der mod forventning være fejl eller lign. Så kommer vi altid igen med et smil og udbedre fejlen.

Den gode service afspejler også i vores mange anmeldelser og den store kundetilgang siden Flexservice blev etableret.

Miljøvenlig facaderens

Facaderens med hedvand er en skånsom og mild afrensning, som ofte bruges til affedtning og rens af alle typer facadematerialer, som fx tegl, puds, beton, granit, jern og stål mm. Metoden kan også kombineres med let kemi, hvis der skal fjernes forurening eller maling.

Ved anvendelse af hedvand, fjernes der alger, algesporer, vedbend, mikroorganismer m.m. Har facaderne fx sod, forurening, olie, fedt, brandskader, graffiti m.m. skal vi bruge kemi for at opløsesnavset.

Flexservice er en miljøbevidst servicevirksomhed, som tager ansvar for miljøet. Vi anvender altid de mest miljørigtige produkter på markedet og gør alt, hvad vi kan, for at gennemføre facaderens og graffitirens, så skånsomt og miljørigtigt som overhovedet muligt.

Efter facaderens og graffitirens anbefaler vi, at alle absorberende overflader får en antigraffiti-behandling, der lægger en usynlig transparent vokshinde på hele overfladen. Behandlingen modvirker, at tusch og graffiti kan hæfte på overfladen.

Væk med salpeterudtræk

Hhar du netop fået opført et flot nyt hus og i den forbindelse fået salpeterudtræk på facaden, har vi som nogle af de få i Danmark – midlet, teknikken og udstyret til at udføre facaderensningen, så salpeterudtræk forsvinder.

Produktet er 100% biologisk nedbrydeligt og uden det mindste spor af giftstoffer.
Vejret i Danmark er fugtigt, så ved opførelsen af nye huse og ejendomme, udsættes facaderne derfor ofte for meget fugt. Det betyder, at der på mange nye huse opstår hvide plamager på facaden. Når stenene tørrer, udskiller de vandopløselige salte, der populært kaldes salpeterudtræk, som ofte først forsvinder efter 10-12 år.

Ud over facaderens, som fjerner salpeterudtræk, kan vi også bygningsimprægnere næsten alle typer af facader, så de får større modstandskraft over for snavs, atmosfærisk skidt, fugt og graffiti. Kontakt Flexservice og lad os fjerne både graffiti og salpeterudtræk.