Fliserens

Er din terrasse, indkørsel eller anden flisebelægning angrebet af alger eller flisepest, så er der to løsninger. Du kan enten få lagt nye fliser, hvilket koster en formue eller du kan vælge den billige løsning, nemlig fliserens.

Vi udfører en professionel rensning af dine fliser, uanset type og alder.

Går du f.eks. selv i gang med en højtryksrenser, opnår du ikke det optimale resultat, og i de fleste tilfælde risikerer du at beskadige fliserne og ødelægge overfladen.

Fliserens med højtryk:
– Fliserens udføres skånsomt og effektivt, med lavt tryk og 90 grader varmt vand, for optimal beskyttelse af stenens overflade.

Samtidig giver vore anlæg ca. 30 liter vand i minuttet, hvilket giver en kraftig vandstråle, som skyller mere end den skærer. Det er effektivt og er igen med til at skåne fliserne.

Det skal sættes i forhold til en almindelig højtryksrenser, som renser med koldt vand og giver 3-5 liter vand i minuttet. Efter rensning kan man til vælge at få imprægneret sine fliser og få på fejet stenmel (fugesand).

Imprægnering af fliser:
Imprægneringen påføres fliserne efter vask, dette lukker flisens overflade så det bliver modstandsdygtig overfor nye alger.

Påfejning af stenmel (fugesand):
Efter vask fejer vi nyt stenmel/fugesand mellem fliserne. Det presser sig godt og tungt ned mellem fliserne og gør det meget svære for ukrudt at forplante sig.

Oprydning:
Da fliserens godt kan være et beskidt arbejde, er det vigtigt at man selv flytter havemøbler, grill mm. et godt stykke væk fra hvor fliserensen udføres og evt. tildækker det. Vi skyller det værste skidt væk efter opgaven er udført.

Efter fliserensningen fremstår fliser og belægning næsten som nye. Det vil helt sikkert blive bemærket af både besøgende og forbipasserende, der måske ligefrem tror, at du har fået lagt nye fliser.

Vil du have det nye flotte look til at vare ved i længere tid, kan vi også forsegle fliser og belægningssten med en særlig imprægnering. Den gør det nemmere for vandet at løbe væk fra fliserne, så de ikke bliver så nemme for algerne få fodfæste på.

Flotte fliser med 10 års garanti
I forlængelse af en fliserensning kan vi tilbyde helt op til 10 års garanti på effekten. Det kræver dog, at du opretter en serviceaftale. Så kommer vi forbi en gang hvert år, og giver dine fliser et garantieftersyn. Derved er du sikret flotte fliser i 10 år.

Samtidig undgår du frostsprængninger og glatte fliser, fordi algerne ikke får mulighed for at fæstne sig på fliserne. En service aftale koster 1.000kr. om året.

OpgavePris før fradragPris efter fradrag
Fliserens pr. m239,-
 
Tillægspriser
Algebehandling af tag ved fliserens499,-
Imprægnering pr. m229,-
Stenmel inkl. påfejning19,-
 
Serviceaftale med 10 års garanti +100 m21.000,-730,-
Serviceaftale med 10 års garanti 0 - 100 m2500,-365,-
Vandtryk u. 15 liter pr. min. (pr. m2)5,-
Stenmel v. brosten el. rådhusforbandt belægning (pr. m2)19 kr,-

*Priserne er vejledende og kan variere efter opgavens omfang.