FLISERENS HOS FLEXSERVICE

Vi benytter professionelle renseteknikker, som ikke ødelægger dine fliser. Lader du os udføre opgaven får du:

Op til 15 års valgfri serviceaftale
Lokal, pålidelig arbejdskraft
Gennemgang af projektet efter udførelse
Markeds bedste pris
Vi prismatcher de store landsdækkende virksomheder
Miljøbevis med beskrivelse kemikalier
Imprægnering af høj kvalitet
Hjælp til benyttelse af servicefradrag 2021

Priser fra (pr. kvm.)

35,-

Få et tilbud indenfor 24 timer!

Udfyld nedenstående formular, og vi vender tilbage hurtigst muligt
Vi renser alle fliser

I vores fugtige vejr, kan det være svært at holde terrasser og indkørsler fri for alger og flisepest.

Det kan selvfølgelig være en løsning at udskifte fliserne, men det er en stor udgift, som man let kan undgå med en effektiv og miljøvenlig fliserens.

Flexservice udfører en professionel rensning af alle typer fliser, og som professionel leverandør af algebekæmpelse er vi naturligvis fuldt bevidste om vores ansvar for miljøet. Derfor bruger vi kun det eneste miljøgodkendte middel på markedet, og alle vores medarbejdere er sprøjtecertificerede til at udføre miljøvenlig og effektiv algebekæmpelse.

Mange vil selvfølgelig gerne spare lidt penge og forsøger derfor selv at udføre fliserens med fx højtryksrenser. Det kan vi ikke anbefale. Det giver ofte et dårligt resultat, og i mange tilfælde risikerer du at beskadige fliserne og ødelægge overfladen.

Vi servicerer bl.a. følgende byer

Billund
Fredericia
Herning
Holstebro
Horsens
Kolding
Odense
Silkeborg
Skanderborg
Vejle
Viborg
Aalborg
Randers
Aarhus

Samt alle omliggende byer.

SMS SERVICE

Vi sender altid en sms ugen inden vi kommer.

Hvis dagen ikke passer, så er vi ofte fleksible og gør vores bedste for at finde en dag.

FLEKSIBEL BETALING

Betaling kan ske via PBS, mobilepay og indbetalingskort. Vi giver altid 8 dages betaling efter arbejdet er udført.

Fakturaen sendes altid pr. email og der vil være direkte link til at betale via mobilepay, nemt skal det være.

TILFREDSHEDSGARANTI

Flexservice gør meget for at vores kunder skal være tilfreds, men skulle der mod forventning være fejl eller lign. Så kommer vi altid igen med et smil og udbedre fejlen.

Den gode service afspejler også i vores mange anmeldelser og den store kundetilgang siden Flexservice blev etableret.

Vi skåner fliserne

Vi udfører fliserens skånsomt og effektiv med lavt tryk og 90 grader varmt vand for optimal beskyttelse af stenens overflade. Vores anlæg giver ca. 30 liter vand i minuttet i en kraftig vandstråle, som skyller mere end den skærer. Det er effektivt og er igen med til at skåne fliserne.
Efter vores effektive rensning kan tilvælge imprægnering af
fliserne og få på fejet fugesand mellem fliserne.

Imprægneringen lukker flisens overflade, som derved bliver meget modstandsdygtig overfor nye alger og flisepest, mens fugesandet presser sig godt og tungt ned mellem fliserne og gør det meget svært for ukrudt at slå rødder.

Hvis du vil have flotte fliser år efter år, kan vi også tilbyde en effektiv forsegling af fliser og belægningssten. Forseglingen gør det nemmere for vandet at løbe væk fra fliserne, så alger får sværere ved at sætte sig fast.

I forbindelse med fliserensning kan vi også tilbyde helt op til 10 års garanti på effekten. Det kræver dog, at du opretter en serviceaftale, som betyder, at kommer vi forbi en gang hvert år og giver fliserne et garantieftersyn. Derved er du sikret flotte fliser i 10 år.

Algebehandling af alle tage

Mens de fleste husejere er opmærksomme på fliserne i indkørslen, så glemmer mange at algerne på taget, som lige som algerne i indkørslen skæmmer husets helhedsindtryk.

Vores algebehandling er effektiv mod mos, svamp, og andet skidt, der vokser på taget, og samtidig mindsker det risikoen for frostskader, da mos bl.a. samler på fugten.

Vi anbefaler, at alle får behandlet taget hvert 1-2 år. Tilmeld jer vores abonnementsordning, så behøver I aldrig mere tænke på algeproblemer igen.

Med en årlig algebehandling forebygger I også, at der kommer alger igen, da vores algemiddel også imprægnerer taget.

Vi dækker hele Danmark, og det er uden kørselstillæg. Priserne er alt inklusiv. Kontakt os og hør om jeres muligheder for fliserens og algebehandling.