Graffitirens

Har du en facade eller bygning, der er blevet udsat for graffitihærværk? Så bør du hurtigst muligt sørge for at få det fjernet. Når en bygning først er blevet angrebet, tiltrækker det desværre som regel flere hærværksfolk.

Vi har mange års erfaring med fjerne den skæmmende og stødende gadekunst. Igennem årene har vi fjernet meget graffiti på mange forskellige slags overflader. Ved at vælge Flexservice kan du få graffitien fjernet hurtigt og skånsomt af erfarne folk, som ved hvad de gør og ikke skal gøre!

Der findes flere forskellige måder at fjerne graffiti, derfor afhænger den rette fremgangsmåde både af, hvilken type graffiti der er tale om, samt hvilket underlag det sidder på. Hos Flexservice gennemgår vi nøje de facadedele der skal renses, og vurderer herefter, hvilke metoder og produkter der sikrer, at graffitien bliver fjernet både effektivt og skånsomt.

Når vi fjerner graffiti, bruger vi tre forskellige former for graffitirens alt efter overfladens materiale. Vi arbejder med hedevandsafrensning, hedevandsafrensning med kemi og højtryksspuling. Vi gør alt, hvad vi kan for at gennemføre en graffitirens, så skånsomt og miljørigtigt som overhovedet muligt.

Når overfladen igen er ren, anbefaler vi at alle absorberende overflader får en antigraffiti-behandling der lægger en usynlig transparent vokshinde over det hele. Det modvirker at tusch og graffiti kan hæfte på overfladen. Hinden er desuden smuds- og vandafvisende. Efter en antigraffiti-behandling kan ny graffiti nemt fjernes ved hjælp af rent varmt vand (ca. 90 grader) uden brug af kemikalier og uden at efterlade spor eller ødelægge facademaling ol.

Bagefter påføres ny antigraffiti-behandling og overfladen er igen beskyttet. Antigraffiti-behandlingen er biologisk nedbrydelig og har ingen skadelig effekt på miljøet.

Forebyggelse:
Det er en god idé at sætte ekstra lys op, sikre adgangsforhold, opsætte lys der aktiveres via bevægelsessensorer, samt video overvågning der hvor det er tillad. Alle disse tiltag vil have en præventiv virkning mod graffitihærværk eller anden form for hærværk.

Men, skulle uheldet alligevel være ude og der kommer graffiti igen, er det uhyre vigtigt at det bliver fjernet med det samme. Graffiti har det med at tiltrække mere graffiti, og jo længere det sidder, des sværere bliver det også at få renset væk.

Graffiti 
1-2 m21.195,-
Efterfølgende m2195,-
Abonnements ordning tilbydes
Priserne er inkl. moms.

*Priserne er vejledende og kan variere efter opgavens omfang.