Salpeterudtræk

Har du netop fået nyt hus og har i den forbindelse en del såkaldte kalkudblomstringer/salpeterudtræk?

Vi har midlet, teknikken og udstyret til at klare problemet og som de en af de eneste i Danmark, kan vi fjerne salpeterudtræk fra huse. Produktet er 100% biologisk nedbrydeligt og uden det mindste spor af giftstoffer.

Når man i Danmark bygger et hus, er det meget ofte i fugtigt vejr, hvilket betyder, at der på mange huse, kommer disse hvide plamager, som er salpeterudtræk. Når stenene tørrer, udskiller de vandopløselige salte, der populært kaldes salpeterudtræk.

Men faktisk er det mere end 20 forskellige slags salte, der skaber krystallerne. Dette salpeterudtræk er der kun få virksomheder der kan fjerne og Flexservice er en af dem. Det forsvinder dog af sig selv, men det kan tage op til 10-12 år.

I mange tilfælde skyldes salpeterudtræk også dårligt håndværk fra mureren.
Murværk afsyres for at fjerne mørtelrester fra opmuringen, men processen indebærer risiko for skader i form af misfarvninger på fuger og mursten såvel som svækkede fuger og utilstrækkelig hærdning af kalk i mørtlen. Derfor anbefales det at mure så rent, at afsyring ikke er nødvendig.

Derfor vil vi også anbefale at du hurtigst muligt tager en dialog med den murer eller entreprenør, som har haft entreprisen, for at få dækket betalingen af en behandling af stenene. Du kan blot referere til Flexservice, hvorefter vi kan klare den fremadrettede dialog og betaling.

Vi kan bygningsimprægnere næsten alle facader, så de får større modstandskraft over for snavs, atmosfærisk skidt, fugt og graffiti.

Hvis du fravælger imprægnering af dine mursten, skal du være opmærksom på, at din facade bliver mere modtagelig over for fx alger.

KvadratmeterPris
50-200 m279,-
201-400 m269,-
  
Tillægspriser 
Imprægnering19,-
Rullestillads ved over 3m. til tagrende1.499,-
Lift ved større og svært tilgængelige opgaverRing for pris
Afdækning ved rens1.000-

*Priserne er vejledende og kan variere efter opgavens omfang.