Giv dit tag et løft med tagmaling!

Som tiden går, mister taget både styrke og udseende. Det kan betyde, at der
skal lægges helt nyt tag, men i mange tilfælde kan en afrensning og tagmaling forlænge levetiden med hele 20-30 år med den rigtige vedligeholdelse og du kan vælge tagmaling i flere forskellige farver!

Ved en tagmaling renses taget først for alle urenheder med vores specialudstyr. Dermed sikrer vi, at taget holder sin styrke, og at overfladen efterfølgende holder på tagmalingen.

Vi anvender kun de bedste materialer på markedet, og tagmalingen er farveægte, vandbaseret og diffusionsåben, hvilket tillader taget at ånde gennem den nye tagmaling.

Sådan gør vi:

1. Før tagrensning
Før rensning og maling af taget undersøges det for defekte tagplader, som kan føre til unødig vandindtrængen. Alle syge og knækkede plader udskiftes efter aftale. Tagrender renses for at undgå tilstoppelse.

2. Tagrensning
Taget bliver renset med miljøgodkendt rensesystem. Alle lodrette samlinger, tagfod og rygninger bliver efter afrensning med rensekasse børstet med stålbørste. Såfremt der opstår skader under behandling af taget, udføres reparationer for vores regning, dog med forbehold for at taget er meget medtaget af mos og alger så der kan være usynlige skader på tagpladerne. I så fald vil ejer af huset skulle betale for udskiftning af disse plader, en plade koster normalt 150kr. inkl. Montering.

3. Efter tagrensning
Taget efterskylles med vand og får sluttelig en behandling med algedræber i 2% opløsning udlagt med lanse. Husets facader og udhæng vaskes med vand. Vinduer afvaskes med sæbevand og skrabes rene.

4. Tagmaling
Efter aftale afdækkes alle udluftninger, inddækninger samt skotrender inden maling påbegyndes. Alt inden for sprøjtestøvs rækkevidde afdækkes med plast eller presenning. Forankringsgrunder foretages med vandbaseret mikrodisperser påført med air-less sprøjte. Alle plader gennemgås for smårevner som udspartles med speciel overmalbar tagfugemasse og overmales med pensel.

Kanten ved tagfod, skotrender og gavle påføres maling med pensel eller rulle. Ved førstegangsmaling sprøjtes de lodrette samlinger samt hele taget, således at der påføres ca. 130 my på hele fladen. Andengangsmaling 130-150 my påføres, når overfladen er tør.

Hvilken farve skal du vælge til din tagmaling?
Når du vælger at få malet taget, giver det dig samtidig mulighed for, at vælge en ny og anderledes farve til taget. Det vil give hele huset et helt nyt udtryk og kan f.eks. rette op på en uheldig kombination af farver på belægning, facade og tag, som du måske har arvet fra en tidligere ejer.

De fleste af vores kunder vælger dog at få malet taget i en farve, der er så tæt på den eksisterende som muligt. Det giver dem et resultat, der kommer meget tæt på det udseende, taget havde, da det lige var blevet lagt.

Spar 80 % i forhold til at skulle lægge nyt tag
Samlet set koster den fulde tagrenovering, hvor vi både renser taget, desinficerer, grunder og maler det, mindre end en femtedel af et nyt tag.

ISO Paint tagmaling sikrer optimalt resultat
Hos Flexservice arbejder vi mod det bedst mulige resultat når vi renoverer dit tag og udfører tagmaling. Derfor benytter vi ISO Paint tagmaling, som er en super stærk og gennemprøvet maling. ISO Paint tagmaling påføres taget over 2-3 omgange med en airless sprøjte.

Dette sker i form af en gang grunding og maling af tag to gange dækmaling, hvilket giver det bedste resultat. Dækmalingen er uv bestandig, farveægte og vejrbestandig.Dette får dit tag til at fremstå flot med en stærk overflade, der beskytter dit tag i mange år fremover.

Der gives 10 års fuld reklamationsret med en serviceaftale, på alt tagmaling udført af Flexservice ApS. Det er din sikkerhed for godt udført håndværk.

Hvordan udregner jeg mit tags kvadratmeter? En god tommelfingerregel er at gange husets grundplan med 1,4 hvis du har fladt tag og 1,7 hvis du har høj hældning.

Vi giver naturligvis gerne et uforpligtende tilbud, ud fra billeder eller personligt møde på din adresse.

KvadratmeterPris pr. m2
100 - 200 m2 - Hældning under 30°109,-
100 - 200 m2 - Hældning over 30°199,-
201 - 400 m2 - Hældning under 30°99,-
201 - 400 m2 - Hældning over 30°179,-
TillægspriserPris pr. stk.
Skift af plade inkl. plade ved rens og maling150,-
Serviceaftale ved 10 års garanti1.000,- pr. år.
Skift af plade eller tagsten ved rens og maling150,- pr. stk.
Imprægnering af tag efter rens29,- pr. m2.
Skrab af mos før rens1.499,-
Sort mat maling0,-
Valgfri farve maling999,-
Lift (3,5 m. til tagrende)Ring for pris

*Priserne er vejledende og kan variere efter opgavens omfang.