Det er først og fremmest er det vigtigt, at du har et klart mål med beskæringen.
Vi beskærer både hække, træer og buske.

Der er ofte at mange husejere som står med problemet at hækken er vokset sig for bred og for høj, og mange gange er det et alt for stort arbejde selv at klare uden det rette udstyr og erfaring. I disse tilfælde hjælper vi vores kunder med en kraftig beskæring af hækken, hvor den blive skåret tilbage i ønsket højde og bredde.

Alle typer af hæk kræver vedligeholdelse som f.eks. de årlige hækklipninger. Fra tid til anden er en beskæring af hækken også nødvendig. Vintertiden er god, når du vil forynge en gammel hæk. Beskæring om vinteren tvinger nemlig planterne til at sætte flere skud fra hvilende knopper.

Hække som bøg, avnbøg, taks, liguster og tjørn tåler ret hård beskæring. De kan godt tåle at blive skåret næsten ind til stammen. Til gengæld har de ikke så godt af at få stammerne skåret helt ned til jorden, som for eksempel liguster tåler. Risikoen ved at lade hækken blive for høj eller bred er at den kan vælte og blive skæv.

DER ER IKKE FASTE PRISER PÅ BESKÆRING, DET VARIERE NEMLIG MEGET I FORHOLD TIL TILGÆNGELIGHED, HØJDE, BREDE, BORTSKAFFELSE OSV. RING ELLER SKRIV DERFOR FOR AT FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD!