Tagrenderens

Flexservice arbejder professionelt med rensning af tagrender. Hvis du har problemer med tilstoppede tagrender, kan vi derfor hjælpe dig.

Tidligere varede tagrensningsarbejdet 10 arbejdsdage for to mand, samt en lift der blandt andet forårsagede skader på græsplænen. Vores mand udfører i dag arbejdet på 5 arbejdsdage uden brug af lift.

Vi forårsager derfor heller ingen skader på græsplænen. På grund af det kan vi i dag også garantere en væsentlig lavere pris.

Hvornår er det bedst at få renset tagrender?

Det er et af de mest hyppige spørgsmål, men det er samtidig også det spørgsmål, der er sværest at svare på. Svaret er, at det i høj grad afhænger af husets omgivelser. Som udgangspunkt skal man minimum have renset tagrender én gang hvert år.

Har man mange træer/løvfald er det en god ide at rense i efterårsmånederne efter løvfald, så tagrenderne er klar til større mængder regn og sne. Bor man i stedet i et villakvarter, hvor der normalt ikke er de samme mængder løvfald har rensningstidspunktet ikke så stor betydning – her er det vigtige blot at få det gjort minimum hvert år.

Vi skal gerne have plads for at give det bedst mulige resultat:
Vi skal have fri adgang fra ca. 1.5meter under tagrenden, så vi kan komme rundt med vores udstyr. Så eventuelle krukker, cykler, havemøbler mm. Skal gerne stilles til side for en kort stund.

Din forsikring dækker ikke skader forsaget af manglende tagrenderens!
Tilstoppede tagrender er en meget almindlige årsag til skader på huse. Vinduer og udhæng få råd og svamp. Facader med puds og maling kan også krakelere og få frostskader, og med tiden kan det give indvendige fugtskader.

Vi udfører rensning af tagrender i op til 13 meters højde fra jorden. Vi renser tagrender for Andelsforeninger, Ejerforeninger, private, erhverv og offentlige.

VORES DRONER TJEKKER, OM DINE TAGRENDER SKAL RENSES

Hvis du ønsker en vurdering af, om dine tagrender trænger til en rensning, kan vi nemt sende en drone op i tagrendehøjde, og derved hurtigt få et overblik og dokumentation for, om tagrensning er nødvendigt og i hvilket omfang

Tagrenderens 0-25 lbm.   
0-3 m. højde895,-Efterfølgende lbm.25,-
4-7 m. højde1.195,-Efterfølgende lbm.30,-
7-9 m. højde1.495,-Efterfølgende lbm.36,-
10-12 m. højde1.995,-Efterfølgende lbm.42,50,-
Over 12 m. tilbud gives incl. lift leje.
Abonnementsordning tilbydes.

*Priserne er vejledende og kan variere efter opgavens omfang.