PRISEKSEMPEL

145 kvm. bolig

595,-

Synlig tagrende - 2.5 meter oppe

*Priserne er vejledende og kan variere efter opgavens omfang.

PRISEKSEMPEL

Hækklipning

2.100,-

60 cm. - 190 cm. dobbeltsidet hæk

MEST SOLGTE!

*Priserne er vejledende og kan variere efter opgavens omfang.

PRISEKSEMPEL

Tagrenderens

5.525,-

65 meter synlig tagrende - 6 meter oppe
Inkl. tagrendenet og montering

*Priserne er vejledende og kan variere efter opgavens omfang.

Haveservice

Flexservices underleverandører tilbyder haveservice på abonnement, så du ikke behøver at stresse over haven og havearbejdet. Vi har stor erfaring med haveservice og tilpasser vores haveservice efter behov og ønsker, så vi altid finder en unik løsning til alle typer af grønne områder.

Vi har fire forskellige abonnementstyper på haveservice, så alle får mere tid til at nyde haven sammen med familien uden alt besværet og den dårlige samvittighed – alt sammen til en fast lav pris.

Vi er et professionelt firma med speciale i haveservice og pasning af grønne områder – store som små. Flexservices underleverandører har arbejdet med mange forskellige opgaver indenfor haveservice igennem årene, og det har givet os stor erfaring og bred viden om haveservice, renovering og vedligeholdelse af haver og grønne arealer.

Vores dygtige medarbejdere i haveservice kan løse næsten alle typer af opgaver i haver, og vi tilbyder altid gode råd og vejledning til de opgaver og projekter du står over for.

Vi klipper din hæk

Ud over almindelig haveservice tilbyder Flexservices underleverandører også professionel hækklipning af alle typer af hække. Vi sætter os altid grundigt ind i dine ønsker og behov og kommer meget gerne med vores anbefalinger til løsninger og hyppighed af hækklipningen.

Gennem vores haveservice tilbyder vi hækklipning til en af de mest konkurrencedygtige priser på markedet. Vi kører med to forskellige priser afhængigt af, om I ønsker bortskaffelse af hækkeaffaldet. Vi rydder selvfølgelig altid op efter os og samler hækkeaffaldet i bunker, såfremt I fravælger bortkørsel.

Der findes selvsagt mange forskellige hæksorter, og beskæringstidspunktet afhænger af, hvilken sort man har, og det kan være svært at vide, hvornår beskæringen er mest optimal. Flexservice tilbyder derfor altid vejledning omkring det mest optimale beskæringstidspunkt.

Du sparer tid og penge

Vi har fundet den bedste lokale servicevirksomhed for dig ift. markedet

Høj service

Vi står altid til rådighed til at give dig en professionel rådgivning med din opgave i fokus.

Professionel rådgivning

Du kan altid gratis beregne din pris og kontakte os for fri professionel rådgivning.

Lokal arbejdskraft

Vi matcher dig op med de bedste servicevirksomheder i dit lokalområde.

Beskæring af buske, hække og træer

Mange husejere har buske, hække og træer, som er vokset sig for brede og høje, og ofte er opgaven alt for stor og uoverskuelig uden det rette udstyr og erfaring. I disse tilfælde hjælper vi vores kunder med en kraftig beskæring, hvor buske og træer bliver skåret tilbage til den ønskede størrelse.

Alle hække kræver vedligeholdelse som f.eks. de årlige hækklipninger. Og fra tid til anden er en beskæring af hækken også nødvendig. Vintertiden er god, når du vil forynge en gammel hæk.

Beskæring om vinteren tvinger nemlig planterne til at sætte flere skud fra hvilende knopper. Risikoen ved at lade hækken blive for høj eller bred er, at den kan vælte og blive skæv, og hække som bøg, avnbøg, taks, liguster og tjørn tåler ret hård beskæring. De kan godt tåle at blive skåret næsten ind til stammen. Til gengæld har de ikke så godt af at få stammerne skåret helt ned til jorden.

Vi slår dit græs

Vores haveservice-medarbejdere elsker at slå græs og ved, hvad der kræves for at opnå en græsplæne, der er smukkere end naboens. Vores haveserviceafdeling anbefaler, at græsset slås min. 1 gang om ugen, fra april-oktober.

Skal din græsplæne slås, mens du er væk, og vil du ikke belemre familie eller venner med græsslåningen, så har vi en løsning. Med haveservice fra Flexservice passer vi din græsplæne, holder øje med uregelmæssigheder og sørger for aktivitet på din ejendom, mens du er væk. Kontakt os for pris og lad os lave en skræddersyet løsning til dine ønsker og behov.