Hulmursisolering med Rockwool eller Papiruld

Hulmursisolering tager kun en enkelt dag og du kan se resultatet på din varmeregning med det samme. Hulmursisolering skal ses som en investering i fremtiden. Din investering på hulmursisolering vil normalt være tjent hjem på 1-2 år.

Der er mange fordele ved at isolere med papir eller Rockwool. Det holder kulden ude om vinteren og varmen ude om sommeren. Du kan forøge husets værdi og samtidig opleve en fordelagtig besparelse, ved opvarmning af din bolig med papiruld eller Rockwool granulat. Udover en besparelse på varmeregningen, vil man også opleve en række andre fordele ved at isolere husets loft eller hulmure. En energioptimering vil sørge for, at det er slut med at skrue voldsomt op for radiatorerne og sidde i træk op ad en kold og utæt ydermur. Isolering minimere desuden støjgener udefra.

Fordele ved hulmursisolering:

  • Din varmeregning bliver meget mindre
  • Trækgener elimineres
  • Indeklimaet bliver væsentligt bedre
  • Din bolig opnår en bedre energimærkning
  • Din boligs værdi vil stige
  • Du skåner miljøet mere, for udledning af CO2

Kan hulmursisolering gavne dig?

Hvis dit hus er bygget før 1980, vil det højst sandsynligt være med yder- og indermure. Det vil sige, at huset er bygget med en hulmur, som ikke er isoleret, eller kun isoleret i begrænset omfang. Dit hus vil derfor have et stort varmetab igennem ydermuren.

Hvis dit hus er bygget mellem 1980-1990, så kan der være fordele ved at få lavet hulmursisolering. I denne periode blev rigtig mange huse isoleret med færre mm i forhold til de isoleringskrav der stilles i dag. Desuden brugte man materialer, som ikke isolerer nær så godt, som de materialer, man bruger i dag.

Forundersøgelse og indblæsning

Der er kun én måde at tjekke, hvad der er i din hulmur, og det er ved at bore nogle huller i fugerne imellem murstenene. For at observere hulrummet bruger vi vores endoskop, som er et kamera, der kan bruges mindre steder, hvor det kan være svært at komme til.

Hvis I ikke selv har mulighed for at undersøge hulmuren, så kommer vi gerne ud og undersøger den for dig, uden beregning. Efter undersøgelsen udarbejder vi et tilbud til, at optimere isoleringen i din mur, eller at totaludskifte den eksisterende isolering med et nyt og bedre isoleringsmateriale.

Indblæsning af isolering foregår ved at bore huller i fugerne i ydermuren med 1,5-2 meters mellemrum. Det er gennem disse huller, indblæsningen af Rockwool eller papiruld foregår. Efter indblæsningen lukkes hullerne.

Når du anvender et firma som Flexservice, er det din sikkerhed for veludført arbejde. Vi benytter os af endoskop og termografiske billeder for, at få bedre indblik i, hvor stort behov der er for hulmursisolering eller loftisolering.

Hulmursisolering med Rockwool

Rockwool-producereret granulat af stenuld anvendes ved isolering af eksempelvis større tagrum, hvor granulatet blæses ind med vores professionelle maskine. På den måde kan vi nemt efterisolere et gammelt loftrum, der er lavet før der blev stillet så store krav til energi, som der gøres i dag.

Hulmursisolering med papiruld

Råmaterialet er genbrugspapir og genbrugsaviser, som genanvendes til granuleret isoleringsmateriale. Papirisolering bruges primært til lofter, hulmure, etageadskillelser, indvendige vægge, tage og gulve.
Fordelen ved at bygge lufttæt og åndbart med papirisolering:

  • Cellulosefibre har den egenskab, at holde varmen ude om sommeren.
  • Fibrene komprimeres tæt, så luft næsten ikke kan trænge igennem.
  • Materialets egenskaber og øget lufttæthed gør, at varmen ikke kan trænge igennem.
  • Varmekapaciteten i fibrene er meget høj, og holder derfor effektivt på varmen om vinteren.
Hulmursisolering med Rockwool eller papirisoleringPris
pr. m2149,-
TillægPris
Specialfarvet fuge1.500,-
Opmurede gavle og 1. sal199,- pr. m2
2. sal eller deroverRing for pris
Rabat ved bestilling af loftisolering10%