PRISEKSEMPEL 1

Hulmursisolering 5 m2

745,-

Hulmursisolering med Rockwool
10% rabat på loftisolering

*Priserne er vejledende og kan variere efter opgavens omfang.

PRISEKSEMPEL 2

Hulmursisolering 10 m2

1.490,-

Hulmursisolering med Rockwool
10% rabat på loftisolering

MEST SOLGTE!

*Priserne er vejledende og kan variere efter opgavens omfang.

PRISEKSEMPEL 3

Hulmursisolering 30 m2

4.470,-

Hulmursisolering med Rockwool
10% rabat på loftisolering
Specialfarvet fuge 1.500,-

*Priserne er vejledende og kan variere efter opgavens omfang.

Vi isolerer Aarhus

Isolering med papir og rockwool holder både kulden ude om vinteren og varmen ude om sommeren. Og uanset om du bor i Aarhus C, Aarhus N eller Aarhus V, kan du forøge husets værdi og samtidig opleve en stor besparelse på varmeregningen.

Udover en stor besparelse på varmeregningen, vil aarhusianerne også opleve flere andre fordele ved at isolere husets loft eller hulmure. En energioptimering i de aarhusianske huse vil sørge for, at det er slut med at skrue voldsomt op for radiatorerne og sidde i træk op ad en kold og utæt ydermur.

Hulmursisolering i Aarhus tager kun en enkelt dag, og besparelsen på varmeregning kan ses med det samme. Hulmursisolering skal ses som en investering i fremtiden, som normalt vil være tjent hjem på 1-2 år.

Mange aarhusianske huse er bygget før 1990, og en hulmursisolering kan derfor være en fornuftig investering for rigtig mange aarhusianere.

Er huset bygget før 1980, vil det højst sandsynligt være med et hulrum mellem yder- og indermure, som ikke er isoleret, eller kun isoleret i begrænset omfang. Dit hus vil derfor have et stort varmetab igennem ydermuren.

Er huset bygget mellem 1980-1990, kan der også være fordele ved at få lavet hulmursisolering. I denne periode blev rigtig mange aarhusianske huse isoleret med færre mm. i forhold til nutidens isoleringskrav. Desuden brugte man materialer, som ikke isolerer nær så godt, som de materialer, man bruger i dag.

Vi servicerer bl.a. følgende byer

Billund
Fredericia
Herning
Holstebro
Horsens
Kolding
Odense
Silkeborg
Vejle
Viborg
Aalborg
Aarhus

Samt alle omliggende byer.

Du sparer tid og penge

Vi har fundet den bedste lokale servicevirksomhed for dig ift. markedet

Høj service

Vi står altid til rådighed til at give dig en professionel rådgivning med din opgave i fokus.

Professionel rådgivning

Du kan altid gratis beregne din pris og kontakte os for fri professionel rådgivning.

Lokal arbejdskraft

Vi matcher dig op med de bedste servicevirksomheder i dit lokalområde.

Loftisolering med Rockwool eller papiruld i hele Aarhus

Varmen stiger opad – også i Aarhus – og det kan kun begrænses med en effektiv isolering af loftet.

Ved loftisolering kan aarhusianere spare op til 80% i opvarmning og køletab. Dette forudsætter selvfølgelig, at vægge og gulve i de aarhusianske huse også er korrekt isoleret.

Loftisolering er derudover med til at reducere kondens i de aarhusianske huse. Dette kan også give en række sundhedsmæssige fordele, da det reducerer risikoen for skimmelsvamp og fugt.

Flexservices underleverandører udfører isolering hurtigt, simpelt og effektivt, og det tager normalt kun 1-2 dage at isolere en hulmur og 1 dag at isolere et loft.
Vores professionelle isolatører udfører isoleringen diskret og uden besvær overalt i Aarhus. Isoleringsmateriale og isoleringsmaskine står udenfor, så kun en indblæsningsslange kommer ind i huset. Aarhusianerne slipper altså for isoleringsmaterialer, der skal bæres ind igennem huset.

Ved efterisolering af de aarhusianske lofter blæses isoleringsmaterialet løst ud på loftet. Ligger der i forvejen loftisolering, blæses den ekstra isolering oven på den eksisterende isolering. På denne måde vil revner og sprækker i den eksisterende isolering blive fyldt. Det er en effektiv måde at fjerne kuldebroer, som er den normale årsag til varmetab.

Kontakt Flexservice og få et godt tilbud på isolering i Aarhus og omegn.