Om os

Flexservice.dk er en serviceportal, der er bindeled mellem kunder, der skal have løst en opgave og underleverandører, der kan løse opgaven.

Flexservice.dk startede som en servicevirksomhed, der selv udførte opgaver. Som erhvervsdrivende servicevirksomhed, der gjorde brug af andres serviceportaler, oplevede vi en uigennemskuelig og dyr proces samt en skævvridende konkurrence med andre servicevirksomheder, der underbød hinanden i tilbudsgivning uden at levere den samme kvalitet til kunden. Disse problemer ville vi gerne undgå fremover. Derfor blev vi til en serviceportal.

Med Flexservice.dk undgår du som kunde eller underleverandør de problemstillinger, som andre serviceportaler står med. Hos os er det slut med priser, der er presset så meget i bund, at det går udover kvaliteten af det arbejde, der udføres hos kunden.

På Flexservice.dk har vi grundigt prismatchet markedet, og vi opdaterer løbende vores prisberegner. Alle vores synlige priser er accepteret af vores underleverandører, så du som kunde slipper for uforudsete økonomiske overraskelser.

Flexservice er opbygget af gode medarbejdere og samarbejdspartnere med stor erfaring indenfor servicefaget. Vi har derfor mange års erfaring med vinduespolering, facaderens, rengøring og mange andre specialopgaver.

Vores vision er ikke at være størst. Vi vil være troværdig og yde tryghed til en fordelagtig og gennemsigtig pris.

Vi leverer totalløsninger til virksomheder og private i det meste af Danmark ved brug af gode lokale samarbejdspartnere. Vi er dog for nu begrænset geografisk på nogle øer uden broforbindelse og i udkantsområder, da vi hellere vil vokse stabilt i stedet for hurtigt. Selvom vi ikke kan love landsdækkende dækning, er det meget sjældent, vi ikke løser en given opgave grundet geografiske udfordringer.

Når du vælger Flexservice.dk, vælger du et dansk firma med danske medarbejdere. Vi anvender kun de mest kompetente, ansvarlige og pålidelige underleverandører. Hver underleverandør er blevet omhyggeligt tjekket for at sikre sikkerheden i din virksomhed eller private bolig.

Vi arbejder hårdt for at kunne tilbyde dig den bedste kvalitet til den bedst mulige pris. Vores underleverandører har været igennem en omfattende introduktion, kontrol og nødvendig træning, så du kan være sikker på, at kvaliteten af vores underleverandørers arbejde er i orden.

Som en særlig service til vores mange kunder, kan du tilkøbe en abonnementsordning til en bred vifte af vores services, så du ikke skal bruge unødig tid på at huske på og lave nye aftaler. Hvis du vælger en abonnementsordning, aftaler vi en fast løsning, hvor det er vores underleverandørs opgave at komme til tiden og levere den aftalte service.

Vi har fokus på dine behov, og du er med til at vælge den endelige løsning til din opgave.

På den måde kan vi levere den optimale kvalitet – hver gang.