Erhvervsrengøring
– Nem, enkelt og lige til!

Hos Flexservice har du mulighed for at samle alt i en pakke.

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på jeres rengøring, vinduespudsning og udenomsarealer mm. Vi samler selvfølgelig regningerne, så du kun skal betale for dine samlede ydelser en gang om måneden.

Derudover slipper i også for at bestille rengøringsmidler, vedligeholde maskiner osv. Alt dette står vi for, så i kan fokusere på hvad i gør bedst (så gør vi det samme).

En ordentlig rengøring er en nødvendighed for et godt indeklima. Hvad enten det er i private hjem eller på arbejdspladsen. Da vi bruger mange af døgnets timer på vores arbejdsplads, er det vigtigt, at indeklimaet er i orden og alle medarbejderne møder ind til lokaler, der er klar til brug.

Uanset om din arbejdsplads er et mindre kontor eller en stor lagerbygning, skal rengøring klares og her er det rart med en hjælpende hånd. Flexservice tilbyder erhvervsrengøring til alle slags virksomheder, og vi leverer god kvalitet til fornuftige priser.

Flexservice har vi mange års erfaring indenfor rengøringsbranchen.
Derfor har vi god viden omkring udstyr og sørger for at uddanne vores medarbejdere, så de kan sørge for at din arbejdsplads altid er skinnende ren.
Fleksibilitet og kvalitet er vigtigt for Flexservice.

Vi ønsker at gøre arbejdslivet lettere for vores kunder, og sikre os, at de hver dag møder ind til flotte, rengjorte lokaler. Vi tilbyder derfor services, der passer lige præcis til vores kunders behov. Altså vi kommer når det passer jer bedst!

Et højt kvalitets- og serviceniveau.
Samle alle jeres nuværende serviceudgifter hos os og få en regning.
Skræddersyede løsninger med rengøring alle ugens dage.
Rengøring, når det passer ind døgnet rundt.
Det samme rengøringsteam hver gang (bortset fra ved ferie og sygdom)
Erhvervsrengøring, der kommer ud i alle hjørner, kroge og kanter