Håndværkerrengøring

Vi servicerer hele Jylland samt Fyn!

Hos Flexservice er vi specialiserede i rengøring på byggepladser. Vi tilbyder professionel håndværkerrengøring i Jylland og Fyn og der er ingen rengøringsopgave, der er for stor eller for lille for os. Vi har mange års erfaring inden for branchen, og vi ved, hvad der skal til, for at skabe den bedste håndværkerrengøring.

Hvis du vælger Flexservices underleverandører til at udføre din håndværkerrengøring, er du sikret en god kvalitet og service. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten og vi stiller høje krav til vores arbejde, og vi leverer altid et godt resultat, selv i pressede situationer. Vores rengøring udføres altid af vores meget kompetente medarbejdere og der anvendes altid et professionelt udstyr. Det sikrer dig, at får et skindende rent og tilfredsstillende resultat.

Vores medarbejdere har stor erfaring med at udføre rengøring på byggepladser og at omgås håndværkere. Vi kender derfor de forskellige sikkerhedsprocedurer, der er på byggepladser, og vi tager altid de nødvendige sikkerhedsprocedurer og ifører os gerne hjelm og sikkerhedssko, hvis det kræves. Vi tilpasser vores rengøring efter, hvornår det forstyrrer jeres arbejde mindst mulig, og vi arbejder også om natten.

Ring gerne for at få en uforpligtende gennemgang af jeres behov.