Møbelrens

Hos Flexservices underleverandører tilbyder vi effektiv og skånsom møbelrens, og vores dygtige renseteknikere sørger altid for, at dine møbler får den rette pleje.

Vi benytter os af markedets bedste udstyr, der hjælper med at fjerne snavset op til overfladen. Ved efterfølgende brug af kraftige sugeredskaber sørger vi for, at selv det snavs der skulle gemme sig dybt under overfladet bliver fjernet. Vi sørger for at dine møbler bliver flotte og ligeledes forlænges deres levetid.
Mange møbelstoffer er forbehandlet med et imprægneringsmiddel når det forlader fabrikken. Imprægneringen vil med tiden blive slidt af stoffet og møblet vil blive mere modtageligt over for snavs. Flexservices underleverandører anbefaler at dine møbler imprægneres efter møbelrensning da det vil hjælpe til med at holde dine møbler rene i længere tid

Den værste form for skidt er typisk den du ikke kan se med det blotte øje. Det er derfor altid godt for såvel dine kontormøbler og dine kollegaers sundhed at rengøre kontormøblerne regelmæssigt.

Vi renser også madresser. Din madras er som en magnet, der samler skidt og støv. Hver nat sveder vi mellem 2-10 dl, mens vi sover. Fugten går dybt ned i madras og sengetøj. Det bliver til rigtig meget sved på et helt år, som din madras skal absorbere, og det sætter sine spor. Fugten kan efterlade grimme skjolder, tiltrække skimmel¬svamp og ulækre støvmider, som kan give dig allergi og forringe din søvn. En anden motivation for at rense og rengøre madrassen er, at det forlænger madrassens levetid.

MøbelPris før fradragCa. pris efter fradrag
U-Sofa1.000,-650,-
Hjørnesofa800,-520,-
3-pers m. chaiselong750,-487,-
Fem personers sofa750,-487,-
Tre personers sofa500,-325,-
To personers sofa400,-260,-
Kontorstol eller spisestol175,-113,-
Madras eller topmadras til enkeltseng300,-195,-
Er din opgave ikke ovenstående så ringe endelig og få et tilbud