PRISEKSEMPEL

Bolig kvm. 200 - 249

649,-

Rengøring hver uge

*Priserne er vejledende og kan variere efter opgavens omfang.

PRISEKSEMPEL

Bolig kvm. 140 - 169

549,-

Rengøring hver uge

MEST SOLGTE!

*Priserne er vejledende og kan variere efter opgavens omfang.

PRISEKSEMPEL

Bolig kvm. 110 - 139

549,-

Rengøring hver 2. uge

*Priserne er vejledende og kan variere efter opgavens omfang.

Vi holder dit hjem rent

Rengøring hos os omfatter støvsugning og gulvvask af alle gulve, afstøvning af flader, rengøring af toilet/badeværelser samt udvendig aftørring af skabe/skuffer i køkken. Med andre ord en solid og grundig rengøring i alle rum.

Flexservice udfører både en enkelt hovedrengøring og effektiv rengøring efter fast aftale.

Vores rengøring er til fast pris pr. kvadratmeter og alt er inkluderet – rengøringsmidler, moms, og da rengøring er en del af vedligeholdelsen af hjemmet, kan I indberette rengøringen under servicefradraget på selvangivelsen og få op til 6.000 kr. pr. person pr. år.

Hos Flexservice sikrer vi vores medarbejdere!

Den bedste måde at sikre sine medarbejdere på er gennem en solid overenskomst, og sådan en har vi indgået mellem 3F og Dansk Erhverv. Overenskomsten betyder at vores service- og rengøringsfolk er sikret markedets bedste vilkår, når det kommer til arbejdstid, løn og meget mere.

Og hvad betyder det for dig som kunde? Som kunde hos Flexservice er du sikret høj service og kvalitet. Vi tager ansvar for vores medarbejdere og sikrer dem de bedste arbejdsvilkår, så du som kunde er sikret det bedst mulige resultat.

SMS SERVICE

Vi sender altid en sms ugen inden vi kommer.

Hvis dagen ikke passer, så er vi ofte fleksible og gør vores bedste for at finde en dag.

FLEKSIBEL BETALING

Betaling kan ske via PBS, mobilepay og indbetalingskort. Vi giver altid 8 dages betaling efter arbejdet er udført.

Fakturaen sendes altid pr. email og der vil være direkte link til at betale via mobilepay, nemt skal det være.

FAST INTERVAL

Vi gør det nemt og bekvemt, vi sørger for at komme i et fast interval hver 4, 8 eller 12 uge.

Har man brug for en enkelt gang eller et større interval er vi selvfølgelig også fleksible herom.

TILFREDSHEDSGARANTI

Flexservice gør meget for at vores kunder skal være tilfreds, men skulle der mod forventning være fejl eller lign. Så kommer vi altid igen med et smil og udbedre fejlen.

Den gode service afspejler også i vores mange anmeldelser og den store kundetilgang siden Flexservice blev etableret.

Afkalkning af brusekabiner

Ud over effektiv rengøring i alle boliger tilbyder Flexservice også rengøring og afkalkning af brusekabiner. Vi er specialister i rengøring og afkalkning af brusekabiner, spa- og karbade, gulvfliser og armaturer mm.

Med effektive rengøringsmidler og professionelt udstyr fjerner vi alt kalk og snavs, så brusekabinen fremstår som ny igen.

Flexservice passer på miljøet og bruger derfor kun miljøcertificerede rengøringsmidler, som både sikrer en effektiv rengøring og samtidig skåner miljøet mest muligt. Desuden planlægger og optimerer vi altid vores kørsel rundt omkring mest muligt til gavn for både miljø og prisen på rengøring.

Imprægnering

Selv om vi passer på vores brusekabiner, vil kalk og snavs med tiden uundgåeligt samle sig hjørnerne. Der er dog ikke længere nødvendigt at udføre rengøring i tide og utide for at holde skidtet nede.

Flexservice tilbyder nemlig også imprægnering af fliser og fuger, så kalk og snavs får meget sværere ved at sætte sig fast, og vi kan også nanobehandle eventuelle glasdøre, så du ikke behøver at skrabe den ren efter hvert bad.

Ud over almindelig rengøring og afkalkning i alle typer boliger udfører Flexservice også både flytte- hoved- og håndværkerrengøring.

Desuden kan du også få klaret tæppe- og møbelrens samt gulvpolish og imprægnering af tæpper.

Tryghed i dit hjem

Vi udfører året rundt rengøring i mange hjem, og rengøring er derfor en tillidssag. Vi vægter troværdighed og tryghed højt, så alle kan føle sig trygge, når vores rengøringspersonale arbejder i dit hjem.

Flexservice ansætter kun kompetente, ansvarlige og pålidelige rengøringsfolk, og hver medarbejder er blevet omhyggeligt tjekket for at sikre sikkerheden i dit hjem.

Rengøringen foretages af den samme dansktalende medarbejder hver gang – dog undtaget ved ferie og sygdom – og der er altid fuld forsikring, hvis uheldet er ude under rengøringen.

Ovenstående er blot et forslag til rengøring, så hvis I har særlige ønsker til rengøring, tilpasser vi naturligvis rengøringen efter jeres behov og ønsker.