Tæpperens

Pletter er ikke til at undgå at få på sine gulvtæpper og møbler, når de anvendes. Men i stedet for at investere nye tæpper, så er det oftest meget billigere, at få det renset og imprægneret.

Flexservice er specialiseret indenfor rensning af tæpper og møbler ved både private, erhvervskunder. Vi renser med professionelt udstyr. Hvor vi renser tæpperne i dybden og fjerne gamle kaffe, rødvin og skjold pletter og diverse snavs fra tæpperne og samtidigt giver det et bedre indeklima.

Dit nyrensede tæppe er tørt allerede efter 1 time, så der er INGEN risiko for at få en vandskade.

IMPRÆGNERING AF RENE TÆPPER

Udover rensning af varierende typer tæppemateriale, er det muligt at få dine tæpper imprægnerede som en forebyggende behandling. Imprægnering forhindrer snavs og smuds i at sætte sig i tæppet og forlænger tæppets levetid. Den korrekte pleje og vedligeholdelse er med til opretholde tæppets kvalitet.
Tæpper er på mange måder et fysisk ’underlag’ for vores hverdag, og tæpperne er udsat for høj brugsværdi samt risiko for slitage.

Over længere tid dannes små ’stier’ på tæppet som følge af de mange gange, der bliver gået på tæppet i samme spor. Dette mindskes ved at lade tæppet blive imprægneret. Imprægnering som produkt kan vælges særskilt fra tæpperens.
Et i forvejen imprægneret tæppe tåler at blive renset, uden at det har negativ effekt på selve imprægneringen.

Vi kommer gerne ud og laver en gratis prøve rens.
På tæpperens har vi ikke faste priser, da det altid variere i forhold til opgavens omfang og størrelse.