HVAD ER ET RENTVANDSANLÆG?

Rentvandsanlæg er hovedsageligt et vandførende anlæg, hvor der benyttes kalkfri vand til at vaske eksempelvis vinduer, facader og lignende rene med en vandførende stang og børste for enden.

Det er en nytænkende og korrekte måde at rengøre vinduer på. Det gælder specielt nyere vinduer. Ruder og rammer vaskes med en blød vandførende børste på teleskopstang og skylles rent. Metoden er skånsom over for maling, træværk og andre skrøbelige ting.

Når vinduerne er vasket, skal de blot have lov til at tørre. Du ender ikke op med kedelige pletter eller kalk, da vandet er på 0 ppm.

DEN NØRDEDE FORKLARING

Hvad er forskellen på rentvand og poste vand? Mange familiefædre ynder at vaske bilen, når regnen tager fat. Det efterlader bilen ren og uden kalkpletter. Princippet med rentvand er det samme.

Vi benytter filtreret vand fri for kalk og andet skidt, som ellers kan sætte sig på din ejendom. Vi renser råvand ved hjælp af 4 filtre. Først sedimentfilter, derefter klorfilter, så følger osmosemembran og slutteligt deioniseringsfilteret. Via denne proces bringes vandet fra 375 ppm til 0 ppm.

ULEMPER VED RENTVAND

Der findes stadig en del skepsis omkring brugen af anlæg. Vi vurderer fra opgave til opgave, om det vil være mest fordelagtigt at benytte anlæg eller gammeldags vinduespudsning. Mange vinduespudsere har uden succes forsøgt sig med anlæg, og har efterladt vinduerne småbeskidte og med hvide pletter, og mange kunder står utilfredse tilbage.

Det kan skyldes at den enkelte vinduespudser er gået på kompromis med eksempelvis ppm-værdien, udført afvaskningen for hurtigt eller glemt at skylle
korrekt efter, når vinduerne første gang er blevet vasket ned med et anlæg.

FORDELE VED RENTVANDSANLÆG

Foruden de åbenlyse fordele ved et renere resultat, eksempelvis nedvaskede rammer uden spindelvæv og støv omkring glasset, giver anlægget mulighed for at arbejde med vinduer op til 12 meters højde – uden stige eller leje af lift. Det sparer tid, og giver os mulighed for at tilbyde dig de bedste priser.

Vi forklarer gerne, hvordan anlægget fungerer. Du er derfor meget velkommen til at kontakte os.