Hvepsebekæmpelse

Pris 699,-

Vi tilbyder professionel Hvepsebekæmpelse og fjernelse af hvepsebo i hele Jylland og Fyn til en konkurrencedygtig pris. Har du mere end ét hvepsebo, fjernes de resterende hvepsebo med 50% rabat pr. bo.

Der gives fuld garanti for resultatet ved vores professionel hvepsebekæmpelse.
Hvis et hvepsebo er tilgængeligt, så fjerner vi det med det samme. Hvis det ikke er tilfældet, så sprøjter vi boet, og det vil være forladt efter et par dage.

En af de mest effektive metoder til at forebygge og bekæmpe problemer med hvepse, er at fjerne både store og små hvepsebo. Kan man tage dem helt i starten, er det nemmere, hurtigere og mindre risikofyldt, end hvis det er et stort hvepsebo.

Det kan derfor anbefales at gå sit hus efter jævnligt, både udvendigt og indvendigt, og fjerne alle små hvepsebo, der måtte være opbygning. Typiske steder er loft, tagudhæng, hulmure, brædestabler, skure, carporte og garager.

FAKTA:
Det er en misforstået naturromantisk tilgang til verden at tænke, at alle arter har en opgave, der tjener et større formål end dem selv. Hvepsen har et mål: at bringe sine gener videre til den næste generation og alle kneb gælder.