Læs mere om:

Edderkopper Hvepse Myrer

Vi bekæmper skadedyr

Edderkopper

Skadedyr er ulækre, og helt forståeligt lider mange af angst for edderkopper, og selv om spindelvævet kan være med til at indfange andre flyvende insekter, er de ofte uønskede i dit hjem.

Flexservices underleverandører tilbyder derfor effektiv skadedyrsbekæmpelse. Vi fjerner spindelvæv samt pupper i vinduer og udhæng, så du slipper for edderkopper både inde og ude.

Vi passer naturligvis på miljøet og behandler facader, udhæng, døre og vinduesrammer med en langtidsvirkende og miljøgodkendt gift.

Giften, som benyttes mod edderkopper, er uskadelig for både dig og deres husdyr, og al vores skadedyrsbekæmpelse er godkendt af miljøstyrelsen.

I forbindelse med skadedyrsbekæmpelse mod edderkopper anbefaler vi også at lave en vinduespudsningsaftale med os. Det er nemlig ikke uvæsentligt, hvordan vinduerne bliver vasket efter en behandling.

Du sparer tid og penge

Vi har fundet den bedste lokale servicevirksomhed for dig ift. markedet

Høj service

Vi står altid til rådighed til at give dig en professionel rådgivning med din opgave i fokus.

Professionel rådgivning

Du kan altid gratis beregne din pris og kontakte os for fri professionel rådgivning.

Lokal arbejdskraft

Vi matcher dig op med de bedste servicevirksomheder i dit lokalområde.

Hvepse

Hvepse er nyttedyr i haverne, men de er også irriterende og farlige, hvis man er allergisk. Flexservices underleverandører tilbyder derfor også professionel hvepsebekæmpelse og fjernelse af hvepsebo. Har du mere end ét hvepsebo, fjernes de øvrige hvepsebo med 50% rabat pr. bo.

Du får fuld garanti for resultatet ved vores professionel hvepsebekæmpelse.

Vi anbefaler, at alle går deres hus efter jævnligt, både udvendigt og indvendigt. De typiske steder er loft, tagudhæng, hulmure, brændestabler, skure, carporte og garager. Hvis hvepseboet er tilgængeligt, så fjerner vi det med det samme. Hvis det ikke er tilfældet, så sprøjter vi boet, og det vil være forladt efter et par dage.

Myrer

Tissemyrer, skovmyrer, havemyrer eller flyvemyrer. Kær myre har mange navne. Lige meget hvilken type myre, der er tale om, så har det lille dyr en fantastisk evne til at komme frem overalt, i alle bygninger. Og det kan ofte være svært at komme problemet med myrer til livs.

Er du heldig, er myrer bare irriterende gæster, der løber hen over bordet. Men de små flittige myrer kan grave så mange gange under dit gulv, at det tager skade.

Myrerne anlægger deres bo i hulrum og bløde materialer, og de er særlig glade for træ, der i forvejen er svækket af svamp og råd. Ligesom de heller ikke holder sig tilbage fra at gnave i frisk træ og isoleringsmateriale og måske bringe det hen til deres bo.

Flexservices underleverandører bekæmper myre både inde og udvendigt. Vi bruger midler til bekæmpelse af myre, der er godkendt af miljøstyrelsen og ikke skadelige for mennesker eller husdyr.

Vores miljøvenlige middel er langtidsvirkende, så man slipper ikke blot for sit nuværende myreproblem, men man får også forbygget mod nye angreb.

Når først du har fået myrer i huset, kommer de dog igen hver sommer. Du har derfor brug for en effektiv myrebekæmpelse for at komme helt af med dem igen.

Myrerne begynder så småt at vise sig i forårsmånederne, og hvis vejret er varmt allerede fra februar. Kontakt Flexservice og få en effektiv skadedyrsbekæmpelse.