PRISEKSEMPEL

Edderkoppe- og myrebekæmpelse

699,-

Bolig kvm. 170 - 199
Udvendig behandling

*Priserne er vejledende og kan variere efter opgavens omfang.

PRISEKSEMPEL

Edderkoppe- og myrebekæmpelse

1.299,-

Bolig kvm. 140 - 169
Indvendig og udvendig behandling

MEST SOLGTE!

*Priserne er vejledende og kan variere efter opgavens omfang.

PRISEKSEMPEL

Edderkoppe- og myrebekæmpelse

1.119,-

Bolig kvm. 170 - 199
Indvendig og udvendig behandling
Hver 6. mdr.

*Priserne er vejledende og kan variere efter opgavens omfang.

Læs mere om:

Edderkopper Hvepse Myrer

Vi bekæmper skadedyr

Edderkopper

Skadedyr er ulækre, og helt forståeligt lider mange af angst for edderkopper, og selv om spindelvævet kan være med til at indfange andre flyvende insekter, er de ofte uønskede i dit hjem.

Flexservice tilbyder derfor effektiv skadedyrsbekæmpelse. Vi fjerner spindelvæv samt pupper i vinduer og udhæng, så du slipper for edderkopper både inde og ude.

Vi passer naturligvis på miljøet og behandler facader, udhæng, døre og vinduesrammer med en langtidsvirkende og miljøgodkendt gift.

Giften, som benyttes mod edderkopper, er uskadelig for både dig og deres husdyr, og al vores skadedyrsbekæmpelse er godkendt af miljøstyrelsen.

I forbindelse med skadedyrsbekæmpelse mod edderkopper anbefaler vi også at lave en vinduespudsningsaftale med os. Det er nemlig ikke uvæsentligt, hvordan vinduerne bliver vasket efter en behandling.

SMS SERVICE

Vi sender altid en sms ugen inden vi kommer.

Hvis dagen ikke passer, så er vi ofte fleksible og gør vores bedste for at finde en dag.

FLEKSIBEL BETALING

Betaling kan ske via PBS, mobilepay og indbetalingskort. Vi giver altid 8 dages betaling efter arbejdet er udført.

Fakturaen sendes altid pr. email og der vil være direkte link til at betale via mobilepay, nemt skal det være.

FAST INTERVAL

Vi gør det nemt og bekvemt, vi sørger for at komme i et fast interval hver 4, 8 eller 12 uge.

Har man brug for en enkelt gang eller et større interval er vi selvfølgelig også fleksible herom.

TILFREDSHEDSGARANTI

Flexservice gør meget for at vores kunder skal være tilfreds, men skulle der mod forventning være fejl eller lign. Så kommer vi altid igen med et smil og udbedre fejlen.

Den gode service afspejler også i vores mange anmeldelser og den store kundetilgang siden Flexservice blev etableret.

Hvepse

Hvepse er nyttedyr i haverne, men de er også irriterende og farlige, hvis man er allergisk. Flexservice tilbyder derfor også professionel hvepsebekæmpelse og fjernelse af hvepsebo. Har du mere end ét hvepsebo, fjernes de øvrige hvepsebo med 50% rabat pr. bo.

Du får fuld garanti for resultatet ved vores professionel hvepsebekæmpelse.

Vi anbefaler, at alle går deres hus efter jævnligt, både udvendigt og indvendigt. De typiske steder er loft, tagudhæng, hulmure, brændestabler, skure, carporte og garager. Hvis hvepseboet er tilgængeligt, så fjerner vi det med det samme. Hvis det ikke er tilfældet, så sprøjter vi boet, og det vil være forladt efter et par dage.

Myrer

Tissemyrer, skovmyrer, havemyrer eller flyvemyrer. Kær myre har mange navne. Lige meget hvilken type myre, der er tale om, så har det lille dyr en fantastisk evne til at komme frem overalt, i alle bygninger. Og det kan ofte være svært at komme problemet med myrer til livs.

Er du heldig, er myrer bare irriterende gæster, der løber hen over bordet. Men de små flittige myrer kan grave så mange gange under dit gulv, at det tager skade.

Myrerne anlægger deres bo i hulrum og bløde materialer, og de er særlig glade for træ, der i forvejen er svækket af svamp og råd. Ligesom de heller ikke holder sig tilbage fra at gnave i frisk træ og isoleringsmateriale og måske bringe det hen til deres bo.

Flexservice bekæmper myre både inde og udvendigt. Vi bruger midler til bekæmpelse af myre, der er godkendt af miljøstyrelsen og ikke skadelige for mennesker eller husdyr.

Vores miljøvenlige middel er langtidsvirkende, så man slipper ikke blot for sit nuværende myreproblem, men man får også forbygget mod nye angreb.

Når først du har fået myrer i huset, kommer de dog igen hver sommer. Du har derfor brug for en effektiv myrebekæmpelse for at komme helt af med dem igen.

Myrerne begynder så småt at vise sig i forårsmånederne, og hvis vejret er varmt allerede fra februar. Kontakt Flexservice og få en effektiv skadedyrsbekæmpelse.