PRISEKSEMPEL

Boligens kvm. 170 - 199

269,-

Udvendig vinduespudsning
Pudsning hver 8. uge

*Priserne er vejledende og kan variere efter opgavens omfang.

PRISEKSEMPEL

Fra pris:

219,-

Udvendig vinduespudsning
Pudsning hver 4. uge
Op til 169 kvm.

MEST SOLGTE!

*Priserne er vejledende og kan variere efter opgavens omfang.

PRISEKSEMPEL

Boligens kvm. 110 - 139

547,-

Indvendig og udvendig vinduespudsning
Pudsning hver 4. uge

*Priserne er vejledende og kan variere efter opgavens omfang.

Vinduespudsning til alle aarhusianere i hele Aarhus

Med Aarhus’ placering tæt ved skoven og Aarhus Bugten skal alle aarhusianere have mulighed for at se smukke Aarhus. Det er derfor vigtigt med effektiv vinduespudsning, så alle aarhusianere kan se byen og de smukke omgivelser klart og tydeligt gennem skinnende rene vinduer.

Flexservices underleverandører tilbyder derfor miljøvenlig vinduespudsning, vinduespolering, vinduesvask og solcellevask til alle aarhusianere. Vi dækker hele Aarhus, og vores professionelle vinduespudsere kan både klare vinduespudsning fra stige og lift og leverer altid en perfekt vinduespudsning, der er specielt tilpasset din bolig i både Aarhus midtby, Aarhus N, Aarhus V, Aarhus Ø samt hele det sydlige Aarhus.

Du sparer tid og penge

Vi har fundet den bedste lokale servicevirksomhed for dig ift. markedet

Høj service

Vi står altid til rådighed til at give dig en professionel rådgivning med din opgave i fokus.

Professionel rådgivning

Du kan altid gratis beregne din pris og kontakte os for fri professionel rådgivning.

Lokal arbejdskraft

Vi matcher dig op med de bedste servicevirksomheder i dit lokalområde.

Vi passer på miljøet i Aarhus

Vi skal alle passe på den smukke natur i og omkring Aarhus, og derfor er vi hos Flexservice også fuldt bevidste om vores store ansvar for miljøet. Vinduespudsning med konventionelle rengøringsmidler belaster det aarhusianske vand-miljø, og selvom rengøringsmidlerne er hurtigt nedbrydelige, er de giftige for det aarhusianske vandmiljø.

De aarhusianske søer og vandløb og vådområder er påvirket af aarhusianske aktiviteter, fx vinduespudsning. Derfor arbejder vi hver dag på at hjælpe miljøet, når vi pudser vinduer.

Vi bruger derfor kun miljøvenlige rengøringsmidler, som både sikrer en effektiv vinduespudsning og samtidig skåner vores miljø mest muligt. Desuden planlægger og optimerer vi altid vores kørsel rundt i Aarhus mest muligt til gavn for både miljø og prisen på din vinduespudsning.

Vi producerer vores eget aarhusianske vand

For at opnå den mest optimale vinduespudsning for alle aarhusianere producerer vi selv vores vand i vores transportable rentvandsanlæg. Anlægget renser vandet for kalk og andre urenheder, så vi altid kan udføre vinduespudsningen med 100 % rent vand, der ikke efterlader striber på de aarhusianske vinduer. Desuden fjerner rentvandsanlægget både kalk, jern, kobber, klorin og andre stoffer, som er skadelige for vinduerne.

Tryg vinduespudsning i Aarhus

Vores forretning er opbygget af gode medarbejdere, som tilsammen har over 100 års erfaring med vinduespudsning, solcellevask, vinduesvask og mange andre specialopgaver i hele Aarhus.

Hos Flexservices underleverandører er vinduespudsning i Aarhus en tillidssag. Vi vægter derfor troværdighed og tryghed højt, så aarhusianerne kan føle sig trygge, når vores dansktalende vinduespudsere arbejder i de aarhusianske hjem.

Som professionel vinduespudser i Aarhus ansætter vi kun de mest kompetente, ansvarlige og pålidelige vinduespudsere, og hver medarbejder er blevet omhyggeligt tjekket for at sikre sikkerheden i din virksomhed eller private bolig i Aarhus.

Vask af aarhusianske solceller

Solceller er både godt for miljøet og aarhusianernes elregning. Det er derfor vigtigt at sikre, at solcellerne fungerer optimalt året rundt.

Al den solenergi, der ikke kommer ind og rammer selve solcellerne i panelet, er et energitab. Og bor man steder i Aarhus, hvor der er meget snavs og belægning på tagfladerne, fx tæt ved Ringgaden eller Ringvejen i Aarhus, er det en god ide at få vasket solcellerne.

Rensning af solceller bør derfor foretages regelmæssigt, da undersøgelser har påvist, at vedligeholdelse af solcelleanlægget kan forøge ydeevnen med op til 30 procent.

Alle aarhusianere kan tegne abonnement på vinduespudsning og solcellevask, så vinduer og solcellepaneler bliver pudset med fast interval. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud.