PRISEKSEMPEL

Boligens kvm. 170 - 199

269,-

Udvendig vinduespudsning
Pudsning hver 8. uge

*Priserne er vejledende og kan variere efter opgavens omfang.

PRISEKSEMPEL

Fra pris:

219,-

Udvendig vinduespudsning
Pudsning hver 4. uge
Op til 169 kvm.

MEST SOLGTE!

*Priserne er vejledende og kan variere efter opgavens omfang.

PRISEKSEMPEL

Boligens kvm. 110 - 139

547,-

Indvendig og udvendig vinduespudsning
Pudsning hver 4. uge

*Priserne er vejledende og kan variere efter opgavens omfang.

Billund mest effektive vinduespudsning

Orker du ikke længere vinduespudsningen, så lad Flexservice i Billund klare opgaven. Med en aftale med Flexservices underleverandører er du sikret Billunds reneste vinduer uge efter uge, året rundt. Vi udfører både vinduespudsning, vinduespolering, vinduesvask og solcellevask for private og virksomheder i hele Billund og omegn.

Vores professionelle vinduespudsere klarer både vinduespudsning fra jorden, stige og lift, og de leverer altid en vinduespudsning, der er specielt tilpasset lige præcis din bolig i Billund.

Du sparer tid og penge

Vi har fundet den bedste lokale servicevirksomhed for dig ift. markedet

Høj service

Vi står altid til rådighed til at give dig en professionel rådgivning med din opgave i fokus.

Professionel rådgivning

Du kan altid gratis beregne din pris og kontakte os for fri professionel rådgivning.

Lokal arbejdskraft

Vi matcher dig op med de bedste servicevirksomheder i dit lokalområde.

Miljøvenlig og effektiv vinduespudsning i Billund

Alle siger de passer på miljøet, men hos Flexservice gør vi noget ved det. Som ansvarsbevidst vinduespudser bruger vi kun miljøvenlige rengøringsmidler, som både sikrer en effektiv vinduespudsning og samtidig skåner miljøet i Billund. Desuden planlægger vi en miljømæssig optimering af vores kørsel i Billund mest muligt til gavn for både miljø og prisen på din vinduespudsning.

Vi producerer desuden vores eget vand i et transportabelt rentvandsanlæg, når vi udfører vinduespudsning i Billund. Anlægget renser vandet for kalk og andre urenheder, så vi altid kan udføre vinduespudsningen i Billund med 100 % rent vand, der ikke efterlader striber.

Tryg vinduespudsning i Billund

Vinduespudsning i private hjem og virksomheder i Billund er en tillidssag. Flexservices underleverandører i Billund vægter derfor troværdighed og tryghed højt, så du kan føle dig helt tryg, når vores dansktalende vinduespudsere arbejder i Billund.

Vi ansætter kun de mest kompetente, ansvarlige og pålidelige vinduespudsere, og hver medarbejder er blevet omhyggeligt tjekket for at sikre sikkerheden i din virksomhed eller private bolig i Billund.

Effektiv solcellevask i Billund

Solceller på Billunds tage er fantastiske. Varme i boligen og penge i lommen. Men det er vigtigt, at skidt og snavs ikke forhindrer solens stråler i at blive omsat til energi. Det sikres bedst med en regelmæssig rengøring, som sikrer optimal effekt af Billunds solceller.

Solenergi, der ikke rammer selve solcellerne i panelet, er et energitab. Og bor man steder, hvor der er meget snavs og belægning på tagfladerne, fx tæt ved trafikerede veje omkring Billund lufthavn eller landbrug med grise og øget ammoniakudledning, der kan give mere algevækst, er det en god ide at få vasket solcellerne.

Rensning af solceller bør derfor foretages regelmæssigt, da undersøgelser har påvist, at vedligeholdelse af solcelleanlægget kan forøge ydeevnen med op til 30 procent.

Hos Flexservices underleverandører har vi stor erfaring med solcellevask og arbejder kun efter gældende forholdsregler. Alle i Billund kan tegne abonnement på vinduespudsning og solcellevask, så dine vinduer og solcellepaneler bliver pudset med fast interval.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud. Og husk at vinduespudsning er en del af vedligeholdelsen og derfor fradragsberettiget på selvangivelsen.