PRISEKSEMPEL

Boligens kvm. 170 - 199

269,-

Udvendig vinduespudsning
Pudsning hver 8. uge

*Priserne er vejledende og kan variere efter opgavens omfang.

PRISEKSEMPEL

Fra pris:

219,-

Udvendig vinduespudsning
Pudsning hver 4. uge
Op til 169 kvm.

MEST SOLGTE!

*Priserne er vejledende og kan variere efter opgavens omfang.

PRISEKSEMPEL

Boligens kvm. 110 - 139

547,-

Indvendig og udvendig vinduespudsning
Pudsning hver 4. uge

*Priserne er vejledende og kan variere efter opgavens omfang.

Brandes bedste vinduespudsning

Vi havde egentlig håbet på at kunne byde ind på vinduespudsningen i Bestseller tårnet i Brande, men mens vi venter på, at det en gang om mange år måske står færdigt, så sørger vi for vinduespudsningen i alle Brandes andre dejlige huse.

Flexservice er en dedikeret servicevirksomhed, som udfører alle opgaver indenfor miljøvenlig vinduespudsning i Brande.

Vi leverer vinduespudsning med faglig stolthed, og vores professionelle vinduespudsere kan både klare vinduespudsning fra stige og lift, og vi leverer altid en perfekt vinduespudsning, der er specielt tilpasset din bolig i Brande.

Og husk at vinduespudsning som en del af servicefradraget også kan trækkes fra på selvangivelsen.

Du sparer tid og penge

Vi har fundet den bedste lokale servicevirksomhed for dig ift. markedet

Høj service

Vi står altid til rådighed til at give dig en professionel rådgivning med din opgave i fokus.

Professionel rådgivning

Du kan altid gratis beregne din pris og kontakte os for fri professionel rådgivning.

Lokal arbejdskraft

Vi matcher dig op med de bedste servicevirksomheder i dit lokalområde.

Miljøvenlig vinduespudsning i Brande

Flexservice tager ansvar for miljøet i Brande og bruger derfor kun miljøvenlige produkter, som belaster miljøet og grundvandet i Brande mindst muligt. Desuden planlægger og optimerer vi altid vores kørsel i Brande og omegn mest muligt til gavn for både miljø og prisen på din vinduespudsning.

For at opnå den mest effektive og optimale vinduespudsning i Brande producerer vi selv vores vand i vores transportable rentvandsanlæg. Anlægget renser vandet for kalk og andre urenheder, så vi altid kan udføre vinduespudsningen med 100 % rent vand, der ikke efterlader striber på Brandes vinduer.

Foruden de åbenlyse fordele ved et renere resultat, fx nedvaskede rammer uden spindelvæv og støv omkring glasset, giver rentvandsanlægget også mulighed for at arbejde med vinduer op til 18 meters højde – uden stige eller leje af lift. Det sparer tid, og giver os mulighed for at tilbyde dig de bedste priser på vinduespudsning i Brande.

Tillidsfuld vinduespudsning i Brande

Hos Flexservices underleverandører er vinduespudsning i Brande en tillidssag. Vi vægter derfor altid troværdighed og tryghed højt, når vores dansktalende vinduespudsere arbejder i dit hjem.

Vi ansætter kun de mest kompetente, ansvarlige og pålidelige vinduespudsere, og hver medarbejder er blevet omhyggeligt tjekket for at sikre sikkerheden i din virksomhed eller private bolig i Brande.

Solcellevask i Brande

Alle i Brande vil gerne spare på elregningen og skåne miljøet. Solceller skyder derfor op over det meste i Brande, da de både er en god investering for miljøet og elregningen. Men for at udnytte så meget af solens energi over Brande som overhovedet muligt, er det vigtigt at sikre, at solcellerne fungerer optimalt året rundt. Og det sikres bedst ved regelmæssig solcellevask.

Den solenergi, der ikke rammer selve solcellerne i panelet, er et energitab. Og bor man steder i Brande, hvor der er meget snavs og belægning på tagfladerne, fx tæt ved trafikerede veje eller landbrug med grise og øget ammoniakudledning, der kan give mere algevækst, er det en god ide at få vasket solcellerne.

Rensning af solceller bør derfor foretagesmed fast interval, da undersøgelser har påvist, at vedligeholdelse af solcelleanlægget kan forøge ydeevnen med op til 30 procent.

Mange leverandører mener, at solceller renser sig selv, når det regner, men lige som med vinduespudsning kræver det rengøring for at få det optimale ud af solcellerne.

Hos Flexservices underleverandører i Brande har vi mange års erfaring med solcellevask og arbejder kun efter gældende forholdsregler. Du kan tegne abonnement på både vinduespudsning og solcellevask i Brande, så dine vinduer og solcellepaneler bliver pudset med fast interval og altid står skinnende rene. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud.