PRISEKSEMPEL

Boligens kvm. 170 - 199

269,-

Udvendig vinduespudsning
Pudsning hver 8. uge

*Priserne er vejledende og kan variere efter opgavens omfang.

PRISEKSEMPEL

Fra pris:

219,-

Udvendig vinduespudsning
Pudsning hver 4. uge
Op til 169 kvm.

MEST SOLGTE!

*Priserne er vejledende og kan variere efter opgavens omfang.

PRISEKSEMPEL

Boligens kvm. 110 - 139

547,-

Indvendig og udvendig vinduespudsning
Pudsning hver 4. uge

*Priserne er vejledende og kan variere efter opgavens omfang.

Vinduespudsning

Flexservices underleverandører tilbyder derfor miljøvenlig vinduespudsning vinduespolering, vinduesvask og solcellevask til dig. Vores professionelle vinduespudsere kan både klare vinduespudsning fra stige og lift og leverer altid en perfekt vinduespudsning, der er specielt tilpasset din bolig.

Kontakt os og få et tilbud!
Du sparer tid og penge

Vi har fundet den bedste lokale servicevirksomhed for dig ift. markedet

Høj service

Vi står altid til rådighed til at give dig en professionel rådgivning med din opgave i fokus.

Professionel rådgivning

Du kan altid gratis beregne din pris og kontakte os for fri professionel rådgivning.

Lokal arbejdskraft

Vi matcher dig op med de bedste servicevirksomheder i dit lokalområde.

Vi passer på miljøet

Vi skal alle passe på den smukke natur, og derfor er vi hos Flexservice også fuldt bevidste om vores store ansvar for miljøet. Vinduespudsning med konventionelle rengøringsmidler belaster vand-miljøet, og selvom rengøringsmidlerne er hurtigt nedbrydelige, er de giftige for dit vandmiljø.

Søer og vandløb og vådområder er påvirket af aktiviteter, fx vinduespudsning. Derfor arbejder vi hver dag på at hjælpe miljøet, når vi pudser vinduer.

Vi bruger derfor kun miljøvenlige rengøringsmidler, som både sikrer en effektiv vinduespudsning og samtidig skåner vores miljø mest muligt. Desuden planlægger og optimerer vi altid vores kørsel mest muligt til gavn for både miljø og prisen på din vinduespudsning.

Vi producerer vores eget vand

For at opnå den mest optimale vinduespudsning for alle producerer vi selv vores vand i vores transportable rentvandsanlæg. Anlægget renser vandet for kalk og andre urenheder, så vi altid kan udføre vinduespudsningen med 100 % rent vand, der ikke efterlader striber på dine vinduer. Desuden fjerner rentvandsanlægget både kalk, jern, kobber, klorin og andre stoffer, som er skadelige for vinduerne.

Tryg vinduespudsning

Vores forretning er opbygget af gode medarbejdere, som tilsammen har over 100 års erfaring med vinduespudsning, solcellevask, vinduesvask og mange andre specialopgaver.

Hos Flexservices underleverandører er vinduespudsning en tillidssag. Vi vægter derfor troværdighed og tryghed højt, så du kan føle dig tryg, når vores dansktalende vinduespudsere arbejder i dit hjem.

Som professionel vinduespudser ansætter vi kun de mest kompetente, ansvarlige og pålidelige vinduespudsere, og hver medarbejder er blevet omhyggeligt tjekket for at sikre sikkerheden i din virksomhed eller private bolig.

Vask af dine solceller

Solceller er både godt for miljøet og elregningen. Det er derfor vigtigt at sikre, at solcellerne fungerer optimalt året rundt.

Al den solenergi, der ikke kommer ind og rammer selve solcellerne i panelet, er et energitab. Og bor man steder, hvor der er meget snavs og belægning på tagfladerne er det en god ide at få vasket solcellerne.

Rensning af solceller bør derfor foretages regelmæssigt, da undersøgelser har påvist, at vedligeholdelse af solcelleanlægget kan forøge ydeevnen med op til 30 procent.

Alle kan tegne abonnement på vinduespudsning og solcellevask, så vinduer og solcellepaneler bliver pudset med fast interval. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud.