PRISEKSEMPEL

Boligens kvm. 170 - 199

269,-

Udvendig vinduespudsning
Pudsning hver 8. uge

*Priserne er vejledende og kan variere efter opgavens omfang.

PRISEKSEMPEL

Fra pris:

219,-

Udvendig vinduespudsning
Pudsning hver 4. uge
Op til 169 kvm.

MEST SOLGTE!

*Priserne er vejledende og kan variere efter opgavens omfang.

PRISEKSEMPEL

Boligens kvm. 110 - 139

547,-

Indvendig og udvendig vinduespudsning
Pudsning hver 4. uge

*Priserne er vejledende og kan variere efter opgavens omfang.

Den bedste vinduespudsning i Fredericia

Da Fredericia blev grundlagt, var vinduer ikke førsteprioritet. Fredericia blev opført som en fæstning på baggrund af de voldsomme krige i 1600-tallets Europa. I dag er Fredericia heldigvis en fredelig og historisk by med udsigt til volden og voldgraven.

Det vil derfor være en skam, hvis de historiske omgivelser ikke kan ses gennem skinnende rene vinduer. Med et abonnement på vinduespudsning hos Flexservices underleverandører kan alle fredericianere få skinnende rene vinduer, så de kan nyde historiens vingesus.

Vi udfører alle opgaver indenfor miljøvenlig vinduespudsning, vinduespolering, vinduesvask og solcellevask, og vores professionelle vinduespudsere kan både klare vinduespudsning fra stige og lift og leverer altid en perfekt vinduespudsning, der er specielt tilpasset din bolig eller virksomhed i Fredericia.

Du sparer tid og penge

Vi har fundet den bedste lokale servicevirksomhed for dig ift. markedet

Høj service

Vi står altid til rådighed til at give dig en professionel rådgivning med din opgave i fokus.

Professionel rådgivning

Du kan altid gratis beregne din pris og kontakte os for fri professionel rådgivning.

Lokal arbejdskraft

Vi matcher dig op med de bedste servicevirksomheder i dit lokalområde.

Miljøvenlig vinduespudsning i Fredericia

Ud over historien er Fredericia kendt for sine olieraffinaderier, og mange fredericianere bliver dagligt mindet om vores fælles ansvar for miljøet. Hos Flexservices underleverandører tager vi vores ansvar som professionel vinduespudser meget alvorligt, og vi bruger derfor kun miljøvenlige rengøringsmidler, som både sikrer en effektiv vinduespudsning og samtidig skåner miljøet i Fredericia.

Desuden optimerer vi altid vores kørsel, så vi både udleder mindre CO2 og holder prisen på vinduespudsningen i Fredericia nede.

For at opnå den mest optimale vinduespudsning i Fredericia producerer vi selv vores vand i vores transportable rentvandsanlæg. Anlægget renser vandet for kalk, jern, kobber, klorin og andre stoffer, som er skadelige for vinduerne. Dermed kan vi altid udføre vinduespudsningen med 100 % rent vand, der ikke efterlader striber.

Tillidsfuld vinduespudsning i Fredericia

Det er altid en tillidssag, når man arbejder i virksomheder og private hjem i Fredericia, og hos Flexservices underleverandører vægter vi derfor troværdighed og tryghed højt, så alle fredericianere føler sig trygge, når vores vinduespudsere arbejder i private hjem og virksomheder i Fredericia.

Hos Flexservices underleverandører er det ikke nok at være en god vinduespudser. Hos os skal man også være ansvarlig og pålidelig, og hver medarbejder bliver derfor omhyggeligt tjekket for at sikre sikkerheden i din virksomhed eller private bolig i Fredericia.

Solcellevask i Fredericia

Solceller er en genial investering. De er både gode for miljøet og elregningen. Indgroet snavs kan dog minimere besparelsen, hvis det forhindrer solens stråler i at nå ind til panelerne. Det er derfor vigtigt at sikre, at solcellerne fungerer optimalt året rundt.

Flere leverandører af solcellepaneler mener, at solceller renser sig selv, når det regner, men lige som med vinduespudsning kræver det regelmæssig rengøring for at få det optimale ud af solcellerne i Fredericia.

Solenergi, som ikke rammer cellerne i panelerne, er et energitab, og bor man steder, hvor der er meget snavs og belægning på tagfladerne, fx tæt på trafikerede veje i Fredericia eller landbrug med grise og øget ammoniakudledning, der kan give mere algevækst, er det en god ide at få vasket solcellerne.

Rensning af solceller bør derfor foretages regelmæssigt, da undersøgelser har påvist, at vedligeholdelse af solcelleanlægget kan forøge ydeevnen med op til 30 procent.

Vi har stor erfaring med solcellevask og arbejder kun efter gældende forholdsregler. Alle virksomheder og private i Fredericia kan tegne abonnement på vinduespudsning og solcellevask, så vinduer og solcellepaneler bliver pudset med fast interval. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på solcellevask og vinduespudsning i Fredericia.