PRISEKSEMPEL

Boligens kvm. 170 - 199

269,-

Udvendig vinduespudsning
Pudsning hver 8. uge

*Priserne er vejledende og kan variere efter opgavens omfang.

PRISEKSEMPEL

Fra pris:

219,-

Udvendig vinduespudsning
Pudsning hver 4. uge
Op til 169 kvm.

MEST SOLGTE!

*Priserne er vejledende og kan variere efter opgavens omfang.

PRISEKSEMPEL

Boligens kvm. 110 - 139

547,-

Indvendig og udvendig vinduespudsning
Pudsning hver 4. uge

*Priserne er vejledende og kan variere efter opgavens omfang.

Effektiv vinduespudsning i Haderslev

Hader du vinduespudsning, og vil du hellere bruge tiden på at hygge dig med venner og familie i Haderslev, så lad Flexservices underleverandører i Haderslev pudse dine vinduer skinnende rene. Vi klarer alle opgaver indenfor miljøvenlig vinduespudsning i Haderslev.

Vores kompetente vinduespudsere udfører vinduespudsning fra jorden, stige og lift, og vi udfører en effektiv vinduespudsning, der er specielt tilpasset din bolig i Haderslev.

Og husk at vinduespudsning kan trækkes fra på selvangivelsen via servicefradraget.

Du sparer tid og penge

Vi har fundet den bedste lokale servicevirksomhed for dig ift. markedet

Høj service

Vi står altid til rådighed til at give dig en professionel rådgivning med din opgave i fokus.

Professionel rådgivning

Du kan altid gratis beregne din pris og kontakte os for fri professionel rådgivning.

Lokal arbejdskraft

Vi matcher dig op med de bedste servicevirksomheder i dit lokalområde.

Vinduespudsning uden kemi i Haderslev

Vi skal alle være med til at passe på miljøet i Haderslev, og hos Flexservices underleverandører tager vi vores miljøansvar alvorligt. Vi bruger udelukkende miljøvenlige produkter, som skåner miljøet og grundvandet i Haderslev mest mulig, og så planlægger vi altid vores kørsel i Haderslev, så vi kører så optimalt som overhovedet muligt i forhold til distance og tiden på vejene – til gavn for både miljøet og prisen på vinduespudsningen i Haderslev.

For at sikre den mest effektive vinduespudsning i Haderslev, producerer vi vores eget vand i et mobilt rentvandsanlæg. Anlægget renser det almindelig vand for kalk og andre urenheder, så vi altid udfører vinduespudsningen i Haderslev med 100 % rent vand, som ikke efterlader irriterende striber.

Ud over stribefri vinduer samt rene rammer uden spindelvæv og støv omkring glasset, giver det mobile rentvandsanlæg også mulighed for at pudse vinduer op til 18 meters højde – uden stige eller leje af lift. Det sparer tid, og giver os mulighed for at tilbyde dig de billigste priser på vinduespudsning i Haderslev.

Alle i Haderslev skal kunne stole på sin vinduespudser

Da det er en tillidssag at lade servicevirksomheder arbejde i sit hjem eller i sin virksomhed i Haderslev, vægter Flexservices underleverandører troværdighed og tryghed højt. Du kan derfor altid føle dig tryg, når vores dansktalende vinduespudsere arbejder i dit hjem eller virksomhed i Haderslev.

Flexservice ansætter kun de mest kompetente, ansvarlige og pålidelige vinduespudsere, og hver medarbejder er blevet omhyggeligt tjekket for at sikre sikkerheden i din virksomhed eller private bolig i Haderslev.

Solcellevask i Haderslev

Flere og flere huse i Haderslev får solceller på taget. De sparer på elregningen og skåner miljøet. Men for at få det optimale ud af solens stråler, skal solcellepanelerne fungere optimalt året rundt. Og det sikres bedst ved regelmæssig solcellevask.

Den solenergi, som ikke rammer solcellerne, er et energitab. Og bor man steder i Haderslev med meget skidt og snavs på tagfladerne fra fx trafikerede veje eller landbrug med grise og øget ammoniakudledning, er det en god ide at få vasket solcellerne regelmæssigt.

Rensning af solceller bør derfor foretages med fast interval, da undersøgelser har påvist, at vedligeholdelse af solcelleanlægget kan forøge ydeevnen med op til 30 procent.

Flexservices underleverandører i Haderslev har stor erfaring med solcellevask og arbejder kun efter gældende forholdsregler.

Du kan tegne abonnement på både vinduespudsning og solcellevask i Haderslev, så vinduer og solceller bliver pudset med fast interval og altid står skinnende rene. Kontakt Flexservice i Haderslev og få et uforpligtende tilbud.