PRISEKSEMPEL

Boligens kvm. 170 - 199

269,-

Udvendig vinduespudsning
Pudsning hver 8. uge

*Priserne er vejledende og kan variere efter opgavens omfang.

PRISEKSEMPEL

Fra pris:

219,-

Udvendig vinduespudsning
Pudsning hver 4. uge
Op til 169 kvm.

MEST SOLGTE!

*Priserne er vejledende og kan variere efter opgavens omfang.

PRISEKSEMPEL

Boligens kvm. 110 - 139

547,-

Indvendig og udvendig vinduespudsning
Pudsning hver 4. uge

*Priserne er vejledende og kan variere efter opgavens omfang.

Vinduespudsning i Hedensted

Ville det ikke være dejligt at have Hedensteds mest skinnende rene vinduer uden nogensinde at skulle tænke på vinduespudsning. For mange i Hedensted hører vinduespudsning til en af de mere trælse pligtopgaver, men skinnede rene vinduer løfter både udsigten indefra og udtrykket udefra.

Med et abonnement på vinduespudsning hos Flexservices underleverandører kan alle i Hedensted få skinnende rene vinduer uden al besværet.

Vi udfører alle opgaver indenfor miljøvenlig vinduespudsning, vinduespolering, vinduesvask og solcellevask, og vores professionelle vinduespudsere kan både klare vinduespudsning fra stige og lift og leverer altid en perfekt vinduespudsning, der er specielt tilpasset din bolig i Hedensted.

Du sparer tid og penge

Vi har fundet den bedste lokale servicevirksomhed for dig ift. markedet

Høj service

Vi står altid til rådighed til at give dig en professionel rådgivning med din opgave i fokus.

Professionel rådgivning

Du kan altid gratis beregne din pris og kontakte os for fri professionel rådgivning.

Lokal arbejdskraft

Vi matcher dig op med de bedste servicevirksomheder i dit lokalområde.

Miljøvenlig vinduespudsning i Hedensted

Vi skal alle være med til at passe på miljøet og grundvandet i Hedensted, og hos Flexservice tager vi derfor vores ansvar som professionel vinduespudser meget alvorligt. Vi bruger derfor kun miljøvenlige rengøringsmidler, som både sikrer en effektiv vinduespudsning og samtidig skåner miljøet i Hedensted. Desuden planlægger vi altid vores kørsel optimalt til gavn for både miljø og prisen på vinduespudsningen i Hedensted.

Mange vinduespudsere bruger almindeligt vand fra hanen, når de pudser Hedensteds vinduer. Det gør vi ikke. For at opnå den mest optimale vinduespudsning producerer vi selv vores vand i vores transportable rentvandsanlæg. Anlægget renser vandet for kalk, jern, kobber, klorin og andre stoffer, som er skadelige for vinduerne. Dermed kan vi altid udføre vinduespudsningen med 100 % rent vand, der ikke efterlader striber.

Tillidsfuld vinduespudsning i Hedensted

Vinduespudsning i virksomheder og private hjem i Hedensted er altid en tillidssag. Hos Flexservice vægter vi derfor troværdighed og tryghed højt, så alle i Hedensted kan føle sig trygge, når vores dansktalende vinduespudsere arbejder i private hjem og virksomheder.

Vi ansætter kun de mest kompetente, ansvarlige og pålidelige vinduespudsere, og hver medarbejder er blevet omhyggeligt tjekket for at sikre sikkerheden i din virksomhed eller private bolig.

Solcellevask i Hedensted

Solceller er både en god investering for miljøet og elregningen, men hvis indgroet snavs forhindrer solens stråler i at nå ind til panelerne, kan det hele være lidt lige meget. Det er derfor vigtigt at sikre, at solcellerne fungerer optimalt året rundt.

Flere leverandører af solcellepaneler mener, at solceller renser sig selv, når det regner, men lige som med vinduespudsning kræver det regelmæssig rengøring for at få det optimale ud af Hedensteds solceller.

Den solenergi, der ikke rammer selve solcellerne, er et energitab, og bor man steder, hvor der er meget snavs og belægning på tagfladerne, fx tæt på E45 ved Hedensted, andre trafikerede veje eller landbrug med grise og øget ammoniakudledning, der kan give mere algevækst, er det en god ide at få vasket solcellerne.

Rensning af solceller bør derfor foretages regelmæssigt, da undersøgelser har påvist, at vedligeholdelse af solcelleanlægget kan forøge ydeevnen med op til 30 procent.

Hos Flexservices underleverandører har vi stor erfaring med solcellevask og arbejder kun efter gældende forholdsregler. Alle virksomheder og private i Hedensted kan tegne abonnement på vinduespudsning og solcellevask, så vinduer og solcellepaneler bliver pudset med fast interval. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på solcellevask og vinduespudsning i Hedensted.