PRISEKSEMPEL

Boligens kvm. 170 - 199

269,-

Udvendig vinduespudsning
Pudsning hver 8. uge

*Priserne er vejledende og kan variere efter opgavens omfang.

PRISEKSEMPEL

Fra pris:

219,-

Udvendig vinduespudsning
Pudsning hver 4. uge
Op til 169 kvm.

MEST SOLGTE!

*Priserne er vejledende og kan variere efter opgavens omfang.

PRISEKSEMPEL

Boligens kvm. 110 - 139

547,-

Indvendig og udvendig vinduespudsning
Pudsning hver 4. uge

*Priserne er vejledende og kan variere efter opgavens omfang.

Vi pudser alle Hernings vinduer

Herningenserne er fremsynede og visionære folk. Herningenserne har derfor krav på rene vinduer, så de kan se verden og sørge for fremskridt og velstand på Heden.

Flexservices underleverandører tilbyder derfor effektiv og miljøvenlig vinduespudsning til alle herningensere og borgere omkring Herning.

Du sparer tid og penge

Vi har fundet den bedste lokale servicevirksomhed for dig ift. markedet

Høj service

Vi står altid til rådighed til at give dig en professionel rådgivning med din opgave i fokus.

Professionel rådgivning

Du kan altid gratis beregne din pris og kontakte os for fri professionel rådgivning.

Lokal arbejdskraft

Vi matcher dig op med de bedste servicevirksomheder i dit lokalområde.

Miljøvenlig vinduespudsning i Herning

Konventionel vinduespudsning belaster vandmiljøet i Herning og oplandet omkring Herning, og derfor bruger Flexservices underleverandører kun miljøvenlige rengøringsmidler, som både sikrer en effektiv vinduespudsning og samtidig skåner miljøet i Herning mest muligt. Desuden planlægger og optimerer vi altid vores kørsel i og omkring Herning mest muligt til gavn for både vandmiljø i Herning og herningensernes pengepung.

Rent vand til Hernings vinduer

Selv om Herning og resten af Danmark har noget af det reneste drikkevand i verden, så er det ikke optimalt at bruge til vinduespudsning. Det indeholder både meget kalk og andre urenheder, som efterlader striber på de herningensiske vinduer.

Flexservices underleverandører producerer derfor selv rent vand i vores transportable rentvandsanlæg, når vi pudser herningensernes mange vinduer.

Vores rentvandsanlæg renser vandet, så vi altid kan udføre vinduespudsningen i Hernings med 100 % rent vand, der ikke efterlader striber. Desuden fjerner anlægget både jern, kobber, klorin og andre stoffer, som er skadelige for herningensernes vinduer.

Vinduespudsning i Herning er en tillidssag

Det skal være en god og tryg oplevelse at få pudset sine vinduer i Herning. Flexservice prioriterer derfor troværdighed og tryghed højt, så alle borgere i Herning kan føle sig trygge, når vores kompetente, dansktalende vinduespudser sørger for skinnende rene vinduer i Herning.

Vi ansætter kun ansvarsbevidste og pålidelige vinduespudsere, og hver medarbejder er blevet omhyggeligt tjekket for at sikre sikkerheden og trygheden i virksomheder og private hjem i hele Herning.

Vi vasker også Hernings solceller

Solceller er godt for klimaet og herningensernes pengepung, men hvis solcellerne ikke kan yde optimal energi, kan besparelsen hurtig gå tabt. Herningenserne bør derfor sikre, at solcellerne altid er skinnende rene, så de kan fungere optimalt året rundt – til glæde for miljøet og elregningen.
Efterladenskaber og snavs fra naturen samt almindelig luftforurening i og omkring Herning påvirker ydeevnen, og bor man steder i Herning, hvor der er meget snavs og belægning på tagfladerne, fx tæt ved trafikerede veje eller landbrug med grise og øget ammoniakudledning, der kan give mere algevækst, er det især en god ide at få vasket solcellerne.

Solcellevask i Herning bør derfor foretages regelmæssigt, da flere undersøgelser har påvist, at vedligeholdelse af solcelleanlægget kan forøge ydeevnen med op til 30 procent.

Solceller er skrøbelige i forhold til almindelige vinduer, og solcellevask kræver derfor viden og erfaring. Det er derfor ikke helt ligegyldigt, hvordan solcellerne i Herning bliver vedligeholdt.

Vi har stor erfaring med solcellevask og arbejder kun efter gældende forholdsregler. Alle borgere i Herning kan tegne abonnement på vinduespudsning og solcellevask, så Hernings vinduer og solcellepaneler bliver pudset med fast interval. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på vinduespudsning og solcellevask i Herning.

Faglig stolthed i Herning

Vores vinduespudsere i Herning har mange års erfaring med effektiv og skånsom vinduespudsning og solcellevask.

Flexservices underleverandører leverer hver dag vinduespudsning med faglig stolthed og hårdt arbejde i Herning og omegn. Vores vision er ikke at være den største vinduespudserforretning i Herning. Vi vil hellere være Hernings bedste, og derfor gennemgår alle vores medarbejdere en omfattende træning og oplæring, så alle i Herning kan være sikker på en skinnende ren vinduespudsning.