PRISEKSEMPEL

Boligens kvm. 170 - 199

269,-

Udvendig vinduespudsning
Pudsning hver 8. uge

*Priserne er vejledende og kan variere efter opgavens omfang.

PRISEKSEMPEL

Fra pris:

219,-

Udvendig vinduespudsning
Pudsning hver 4. uge
Op til 169 kvm.

MEST SOLGTE!

*Priserne er vejledende og kan variere efter opgavens omfang.

PRISEKSEMPEL

Boligens kvm. 110 - 139

547,-

Indvendig og udvendig vinduespudsning
Pudsning hver 4. uge

*Priserne er vejledende og kan variere efter opgavens omfang.

Skinnende rene vinduer i hele Højbjerg

Højbjerg har det hele. Tæt ved byen, skoven og stranden ligger Højbjerg fantastisk, og det vil da næsten være synd, hvis Højbjerg-borgerne ikke kan nyde de smukke omgivelser gennem skinnende rene vinduer. Flexservices underleverandører tilbyder derfor effektiv og miljøvenlig vinduespudsning i hele Højbjerg. Vi pudser både vinduerne i Højbjergs mange lejligheder og Højbjergs mange smukke villaer.

Du sparer tid og penge

Vi har fundet den bedste lokale servicevirksomhed for dig ift. markedet

Høj service

Vi står altid til rådighed til at give dig en professionel rådgivning med din opgave i fokus.

Professionel rådgivning

Du kan altid gratis beregne din pris og kontakte os for fri professionel rådgivning.

Lokal arbejdskraft

Vi matcher dig op med de bedste servicevirksomheder i dit lokalområde.

Vi passer på naturen i Højbjerg

Højbjerg har måske Aarhus’ flotteste natur, og det er derfor vigtigt, at vi alle passer på den. Som professionel leverandør af serviceydelser til hus og have er vi derfor meget bevidste om vores ansvar for miljøet i Højbjerg.

Vi bruger kun miljøgodkendte produkter og tænker i det hele taget miljø ind i alle vores arbejdsgange. Det betyder, at vi skåner miljøet mest muligt og planlægger og optimerer vores kørsel i Højbjerg til gavn for både miljø og prisen på vinduespudsningen i Højbjerg.

Tryghed til alle i Højbjerg

Når man arbejder i private hjem, er vinduespudsning en tillidssag. Flexservices underleverandører vægter derfor troværdighed og tryghed højt, så alle i Højbjerg kan føle sig trygge, når vores dansktalende vinduespudsere arbejder i Højbjerg.

Vi ansætter kun de mest kompetente, ansvarlige og pålidelige vinduespudsere, og hver medarbejder er blevet omhyggeligt tjekket for at sikre sikkerheden i din virksomhed eller private bolig i Højbjerg.

Højbjergs bedste vinduespudser

Hos Flexservices underleverandører er vinduespudsning ikke bare vinduespudsning. Det er faglig stolthed og hårdt arbejde, og vi knokler derfor hver dag for at levere pletfri vinduespudsning i hele Højbjerg. Vores vision er ikke at være Højbjergs største, men bedste vinduespudser, og netop derfor har alle vores medarbejdere gennemgået en omfattende træning, så du kan være sikker på en skinnende ren vinduespudsning.

Og for at levere den mest optimale vinduespudsning i Højbjerg producerer vi selv vores vand i vores transportable rentvandsanlæg. Anlægget renser vandet for kalk og andre urenheder, så vi altid kan udføre vinduespudsningen med 100 % rent vand, der ikke efterlader striber og pletter. Desuden fjerner rentvandsanlægget både kalk, jern, kobber, klorin og andre stoffer, som er skadelige for vinduerne.

Vi sikrer optimale solceller i Højbjerg

Solceller er en god forretning. Både for miljøet og privatøkonomien. Men for at alle i Højbjerg kan få det maksimale ud af deres solceller kræver det vedligeholdelse året rundt. Mange leverandører fortæller, at solceller renser sig selv, når det regner, men lige som med vinduespudsning kræver det regelmæssig rengøring for at få det optimale ud af solcellernes ydeevne.
Indgroet snavs bliver siddende og almindelig luftforurening betyder, at regnvandet kommer med friske partikler, der lægger sig på panelernes overflade og gror fast. Og al den solenergi, som ikke rammer solcellerne, er et energitab.

Bor man steder i Højbjerg, hvor meget forurening kan give snavs og belægning på tagfladerne, fx tæt ved Oddervej eller Ringvej Syd, er det især en god ide at få vasket solcellerne regelmæssigt, da undersøgelser har påvist, at vedligeholdelse af solcelleanlægget kan forøge ydeevnen med op til 30 procent.

Vi har mange års erfaring med solcellevask og vinduespudsning og arbejder kun efter gældende forholdsregler. Alle i Højbjerg kan tegne abonnement på vinduespudsning og solcellevask, så vinduer og solcellepaneler bliver pudset med fast interval. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på alle vores serviceydelser i Højbjerg.