PRISEKSEMPEL

Boligens kvm. 170 - 199

269,-

Udvendig vinduespudsning
Pudsning hver 8. uge

*Priserne er vejledende og kan variere efter opgavens omfang.

PRISEKSEMPEL

Fra pris:

219,-

Udvendig vinduespudsning
Pudsning hver 4. uge
Op til 169 kvm.

MEST SOLGTE!

*Priserne er vejledende og kan variere efter opgavens omfang.

PRISEKSEMPEL

Boligens kvm. 110 - 139

547,-

Indvendig og udvendig vinduespudsning
Pudsning hver 4. uge

*Priserne er vejledende og kan variere efter opgavens omfang.

Vi holder Holstebros vinduer rene

Charmerende gamle huse og idyl langs Storåen. Holstebro har det hele. Holstebroerne har derfor krav på rene vinduer, så de kan se hyggelige Holstebro året rundt. Flexservices underleverandører tilbyder derfor effektiv og miljøvenlig vinduespudsning i hele Holstebro.

Vi passer på miljøet i Holstebro og benytter kun miljøgodkendte produkter, som både sikrer et bæredygtigt klima og skinnende rene vinduer i Holstebro. Desuden planlægger og optimerer vi altid vores logistik og kørsel i Holstebro mest muligt til gavn for både vandmiljøet i Holstebro og prisen på holstebroernes vinduespudsning.

Vores professionelle vinduespudsere i Holstebro kan både pudse vinduer fra stige og lift og leverer altid en perfekt vinduespudsning, der er tilpasset hver enkelt virksomhed og private bolig i Holstebro.

Du sparer tid og penge

Vi har fundet den bedste lokale servicevirksomhed for dig ift. markedet

Høj service

Vi står altid til rådighed til at give dig en professionel rådgivning med din opgave i fokus.

Professionel rådgivning

Du kan altid gratis beregne din pris og kontakte os for fri professionel rådgivning.

Lokal arbejdskraft

Vi matcher dig op med de bedste servicevirksomheder i dit lokalområde.

Rent vand til Holstebros vinduer

Der er som udgangspunkt intet i vejen med vandet i Holstebro. Det kan naturligvis drikkes, men når det kommer til skinnende rene vinduer, er almindeligt vand fra hanen ikke den optimale løsning. For at opnå den bedste vinduespudsning i Holstebro producerer vi derfor selv vores vand i vores transportable rentvandsanlæg.

Anlægget renser vandet for kalk og andre urenheder, så vi altid kan udføre vinduespudsningen med 100 % rent vand, der ikke efterlader striber. Desuden fjerner rentvandsanlægget både kalk, jern, kobber, klorin og andre stoffer, som er skadelige for vinduerne.

Tryg vinduespudsning til holstebroerne

Det er altid en tillidssag at lukke fremmede ind i sit hjem eller virksomhed. Tillid, troværdighed og tryghed er derfor nøgleord, når Flexservices underleverandører sikrer skinnende rene vinduer i hele Holstebro. Vi ansætter naturligvis kun de mest kompetente, ansvarlige og pålidelige vinduespudsere, og hver medarbejder er blevet omhyggeligt tjekket for at sikre sikkerheden i din virksomhed eller private bolig.

Vores vinduespudsere i Holstebro har mange års erfaring med vinduespudsning, solcellevask, vinduesvask og mange andre specialopgaver, og de leverer vinduespudsning med faglig stolthed og hårdt arbejde i hele Holstebro. Vi har ingen planer om at blive Holstebros største vinduespudserforretning, men knokler hver dag for at blive den bedste, og netop derfor har alle vores medarbejdere i Holstebro gennemgået en omfattende træning, så du kan være sikker på en skinnende ren vinduespudsning.

Solcellevask øger ydeevnen på Holstebros solceller

Solen skinner meget i Holstebro, og mange holstebroere har installeret solceller på taget eller andre steder på matriklen. Det er både godt for klimaet og elregningen. Det er derfor vigtigt at sikre, at solcellerne fungerer optimalt året rundt. Og det gør de bedst, når ydeevnen er optimal.
Flere leverandører mener, at solceller renser sig selv, når det regner, men lige som med vinduespudsning kræver det regelmæssig rengøring, hvis holstebroerne skal have det optimale ud af sine solceller.

Den solenergi, der ikke rammer selve solcellerne i panelet, er et energitab. Og bor man steder i Holstebro, hvor der er meget snavs og belægning på tagfladerne, fx tæt ved trafikerede veje eller landbrug med grise og øget ammoniakudledning, der kan give mere algevækst, er det en god ide at få vasket solcellerne regelmæssigt, da undersøgelser har påvist, at vedligeholdelse af solcelleanlægget kan forøge ydeevnen med op til 30 procent.

Vores medarbejdere i Holstebro har stor erfaring med solcellevask og arbejder kun efter gældende forholdsregler. Alle i Holstebro kan tegne abonnement på vinduespudsning og solcellevask, så vinduer og solcellepaneler bliver pudset med fast interval. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på vinduespudsning og solcellevask.