PRISEKSEMPEL

Boligens kvm. 170 - 199

269,-

Udvendig vinduespudsning
Pudsning hver 8. uge

*Priserne er vejledende og kan variere efter opgavens omfang.

PRISEKSEMPEL

Fra pris:

219,-

Udvendig vinduespudsning
Pudsning hver 4. uge
Op til 169 kvm.

MEST SOLGTE!

*Priserne er vejledende og kan variere efter opgavens omfang.

PRISEKSEMPEL

Boligens kvm. 110 - 139

547,-

Indvendig og udvendig vinduespudsning
Pudsning hver 4. uge

*Priserne er vejledende og kan variere efter opgavens omfang.

Miljøvenlig vinduespudsning til hele Horsens

Flexservices underleverandører er alle horsensianeres garant for skinnede rene vinduer. Vi klarer både effektiv og miljøvenlig vinduespudsning og solcellevask i hele Horsens. Vores mål er ikke at blive Horsens’ største vinduespudser, men vi knokler hver dag med faglig stolthed for at blive Horsens’ bedste.

For Flexservices underleverandører er vinduespudsning i Horsens en tillidssag. Alle horsensianere skal være trygge, når vi arbejder i virksomheder og private hjem, og derfor vægter vi altid troværdighed og tillid højest, så alle horsensianere kan føle sig trygge, når vores dansktalende vinduespudsere arbejder i deres hjem.

Vi ansætter derfor kun de mest kompetente, ansvarlige og pålidelige vinduespudsere, og hver medarbejder er omhyggeligt tjekket for at sikre sikkerheden i din virksomhed eller private bolig i Horsens.

Du sparer tid og penge

Vi har fundet den bedste lokale servicevirksomhed for dig ift. markedet

Høj service

Vi står altid til rådighed til at give dig en professionel rådgivning med din opgave i fokus.

Professionel rådgivning

Du kan altid gratis beregne din pris og kontakte os for fri professionel rådgivning.

Lokal arbejdskraft

Vi matcher dig op med de bedste servicevirksomheder i dit lokalområde.

Miljøvenlig vinduespudsning i Horsens

Vi skal alle passe på det miljø, vi lever i, og bringer videre til de næste generationer i Horsens. Hos Flexservices underleverandører er vi vores ansvar bevidst og bruger derfor kun miljøgodkendte, som både sikrer en effektiv vinduespudsning og samtidig skåner vores miljø mest muligt. Vi optimerer desuden altid vores kørsel i Horsens mest muligt til gavn for både miljø og prisen på horsensianernes vinduespudsning.

For at kunne levere den mest optimale vinduespudsning i Horsens bruger vi kun vand fra vores transportable rentvandsanlæg. Anlægget renser vandet for kalk og andre urenheder, så vi altid kan udføre vinduespudsningen i Horsens med 100 % rent vand, der ikke efterlader striber. Desuden fjerner rentvandsanlægget både kalk, jern, kobber, klorin og andre stoffer, som er skadelige for vinduerne.

Få det optimale ud af solcellerne i Horsens

Mange boligforeninger og villaejere i Horsens har investeret i solceller på taget. De vil gerne slå to fluer med et smæk: Skåne miljøet og få en mindre elregning. Det er sund fornuft, så længe solcellerne yder optimalt. Flere leverandører mener midlertidigt, at solceller renser sig selv, når det regner, men lige som med vinduespudsning kræver det regelmæssig rengøring for at få det optimale ud af solcellerne i Horsens.

Vi indrømmer gerne, at regnvand kan skylle noget af urenhederne væk, men det indgroede snavs bliver ofte siddende, og almindelig luftforurening betyder, at regnvandet kommer med forurenende partikler, der lægger sig på panelernes overflade og gror fast.

Den solenergi, der ikke rammer cellerne, forsvinder op i den blå luft, og bor man steder i Horsens, hvor der er meget snavs og belægning på tagfladerne, fx tæt ved trafikerede veje eller landbrug med grise og øget ammoniakudledning, der kan give mere algevækst, er det især en god ide at få vasket solcellerne regelmæssigt, da flere undersøgelser viser, at hyppig professionel rengøring af solcelleanlægget kan forøge ydeevnen med op til 30 procent.

Hos Flexservices underleverandører har vi stor erfaring med solcellevask og vinduespudsning, og vi arbejder kun efter gældende forholdsregler. Alle horsensianere kan tegne abonnement på vinduespudsning og solcellevask, så vinduer og solcellepaneler bliver pudset med fast interval. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på vinduespudsning og solcellevask i Horsens.