PRISEKSEMPEL

Boligens kvm. 170 - 199

269,-

Udvendig vinduespudsning
Pudsning hver 8. uge

*Priserne er vejledende og kan variere efter opgavens omfang.

PRISEKSEMPEL

Fra pris:

219,-

Udvendig vinduespudsning
Pudsning hver 4. uge
Op til 169 kvm.

MEST SOLGTE!

*Priserne er vejledende og kan variere efter opgavens omfang.

PRISEKSEMPEL

Boligens kvm. 110 - 139

547,-

Indvendig og udvendig vinduespudsning
Pudsning hver 4. uge

*Priserne er vejledende og kan variere efter opgavens omfang.

Effektiv vinduespudsning i Ikast

Ikast er kendt for et driftigt erhvervsliv og fremsynede mennesker. Pligtopgaver som vinduespudsning er derfor ikke det, der står øverst på to-do-listen i virksomhederne og i de private hjem i Ikast. Tiden skal og kan bruges på andet end skinnende rene vinduer i Ikast, så lad endelig os stå for vinduespudsningen i Ikast.

Vi udfører alle opgaver indenfor miljøvenlig vinduespudsning, vinduespolering, vinduesvask og solcellevask i Ikast, og vores professionelle vinduespudsere kan både klare vinduespudsning fra stige og lift og leverer altid en perfekt vinduespudsning, der er specielt tilpasset din bolig eller virksomhed i Ikast.

Med Ikasts centrale placering i Jylland, bliver det ikke mere jysk, og det vil derfor glæde de fleste i Ikast, at vinduespudsningen er fradragsberettiget på selvangivelsen.

Når man arbejder i virksomheder og private hjem i Ikast, er tryghed og et godt samarbejde altafgørende, og hos Flexservices underleverandører er vinduespudsning en tillidssag. Vi vægter troværdighed højt, så alle i Ikast kan føle sig trygge, når vores dansktalende vinduespudsere arbejder i virksomheder og private hjem i Ikast.

Hos Flexservices underleverandører kan alle i Ikast være sikre på kompetente, ansvarlige og pålidelige vinduespudsere, som alle er blevet omhyggeligt tjekket for at sikre sikkerheden i din virksomhed eller private bolig i Ikast.

Du sparer tid og penge

Vi har fundet den bedste lokale servicevirksomhed for dig ift. markedet

Høj service

Vi står altid til rådighed til at give dig en professionel rådgivning med din opgave i fokus.

Professionel rådgivning

Du kan altid gratis beregne din pris og kontakte os for fri professionel rådgivning.

Lokal arbejdskraft

Vi matcher dig op med de bedste servicevirksomheder i dit lokalområde.

Miljøvenlig vinduespudsning i Ikast

Alle i Ikast kan få skinnende rene vinduer med en masse kemikalier. Kunsten er effektiv vinduespudsning og samtidig passe på miljøet. Og det gør Flexservices underleverandører i Ikast.

Vi er fuldt bevidste om vores store ansvar for miljøet og bruger derfor kun miljøvenlige rengøringsmidler, som både sikrer en effektiv vinduespudsning og samtidig skåner miljøet i Ikast mest muligt. Desuden planlægger og optimerer vi altid vores kørsel i og omkring Ikast til gavn for både miljø og prisen på vinduespudsningen i Ikast.

Transportabelt rentvandsanlæg sikrer optimal vinduespudsning i Ikast

For at opnå den mest optimale vinduespudsning i Ikast producerer vi selv vores vand i vores transportable rentvandsanlæg. Anlægget renser vandet for kalk og andre urenheder, så vi altid kan udføre vinduespudsningen med 100 % rent vand, der ikke efterlader striber. Desuden fjerner rentvandsanlægget både kalk, jern, kobber, klorin og andre stoffer, som er skadelige for vinduerne.

Solcellevask i Ikast

Alle i Ikast vil gerne passe på miljøet, men hvis man samtidig også kan spare lidt penge, så er det ren win-win, og her er solceller det oplagte valg.

Solceller er både en god investering for miljøet og elregningen. Det er derfor vigtigt at sikre, at solcellerne fungerer optimalt året rundt.

Al den solenergi, der ikke kommer ind og rammer selve solcellerne i panelet, er et energitab. Og bor man steder i Ikast, hvor der er meget snavs og belægning på tagfladerne, fx tæt ved trafikerede veje eller landbrug med grise og øget ammoniakudledning, der kan give mere algevækst, er det en god ide at få vasket solcellerne.

Rensning af solceller bør derfor foretages regelmæssigt, da undersøgelser har påvist, at vedligeholdelse af solcelleanlægget kan forøge ydeevnen med op til 30 procent.

Alle i Ikast kan tegne abonnement på vinduespudsning og solcellevask, så vinduer og solcellepaneler bliver pudset med fast interval. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud.