PRISEKSEMPEL

Boligens kvm. 170 - 199

269,-

Udvendig vinduespudsning
Pudsning hver 8. uge

*Priserne er vejledende og kan variere efter opgavens omfang.

PRISEKSEMPEL

Fra pris:

219,-

Udvendig vinduespudsning
Pudsning hver 4. uge
Op til 169 kvm.

MEST SOLGTE!

*Priserne er vejledende og kan variere efter opgavens omfang.

PRISEKSEMPEL

Boligens kvm. 110 - 139

547,-

Indvendig og udvendig vinduespudsning
Pudsning hver 4. uge

*Priserne er vejledende og kan variere efter opgavens omfang.

Koldings bedste vinduespudsning

Med en vinduespudsning fra Flexservices underleverandører er du sikret Koldings klareste vinduer. Vi tilbyder vinduespudsning, vinduespolering, vinduesvask og solcellevask for både private og virksomheder i hele Kolding.

Det er lige meget, om du bor i lejlighed eller hus i Kolding. Vores professionelle vinduespudsere klarer både vinduespudsning fra jorden, stige eller lift og leverer altid en perfekt vinduespudsning, der er specielt tilpasset lige præcis din bolig i Kolding.

Og husk at vinduespudsning er en del af vedligeholdelsen og derfor fradragsberettiget på selvangivelsen.

Du sparer tid og penge

Vi har fundet den bedste lokale servicevirksomhed for dig ift. markedet

Høj service

Vi står altid til rådighed til at give dig en professionel rådgivning med din opgave i fokus.

Professionel rådgivning

Du kan altid gratis beregne din pris og kontakte os for fri professionel rådgivning.

Lokal arbejdskraft

Vi matcher dig op med de bedste servicevirksomheder i dit lokalområde.

Miljøvenlig vinduespudsning i Kolding

Hos Flexservices underleverandører tager vi naturligvis miljøet i Kolding meget alvorligt. Som professionel vinduespudser er vi vores miljøansvar meget bevidst og bruger derfor kun miljøvenlige rengøringsmidler, som både sikrer en effektiv vinduespudsning og samtidig skåner miljøet i Kolding mest muligt. Desuden optimerer vi altid vores kørsel i Kolding mest muligt til gavn for både miljø og prisen på din vinduespudsning.

For at opnå den mest optimale vinduespudsning i Kolding producerer vi selv vandet i vores transportable rentvandsanlæg. Anlægget renser vandet for kalk og andre urenheder, så vi altid kan udføre vinduespudsningen i Kolding med 100 % rent vand, der ikke efterlader striber. Desuden fjerner anlægget både kalk, jern, kobber, klorin og andre stoffer, som er skadelige for Koldings vinduer.

Tillidsfulde vinduespudsere i Kolding

Arbejde i virksomheder og private hjem i Kolding kræver et tillidsfuldt samarbejde og tæt dialog. Flexservices underleverandører i Kolding vægter derfor troværdighed og tryghed højt, så du kan føle dig helt tryg, når vores dansktalende vinduespudsere arbejder i dit hjem.

Vi ansætter kun de mest kompetente, ansvarlige og pålidelige vinduespudsere, og hver medarbejder er blevet omhyggeligt tjekket for at sikre sikkerheden i din virksomhed eller private bolig.

Professionel solcellevask i Kolding

Solceller er både gode for miljøet og elregningen. Men det er vigtigt at sikre, at solcellerne fungerer optimalt året rundt. Det sikres bedst med en regelmæssig rengøring, som sikrer optimal effekt af solcellerne.

Den solenergi, der ikke kommer ind og rammer selve solcellerne i panelet, er et energitab. Og bor man steder, hvor der er meget snavs og belægning på tagfladerne, fx tæt ved trafikerede veje i Kolding eller landbrug med grise og øget ammoniakudledning, der kan give mere algevækst, er det en god ide at få vasket solcellerne.

Rensning af solceller bør derfor foretages regelmæssigt, da undersøgelser har påvist, at vedligeholdelse af solcelleanlægget kan forøge ydeevnen med op til 30 procent.

Det kan virke simpelt at vaske sine solceller, men meget kan gå galt, og med en forkert håndtering kan effekten forringes og i værste ødelægge solcellerne. Kontakt derfor Flexservice i Kolding og få en effektiv og professionel solcellevask.

Hos Flexservices underleverandører har vi stor erfaring med solcellevask og arbejder kun efter gældende forholdsregler.

Du kan tegne abonnement på vinduespudsning og solcellevask i Kolding, så dine vinduer og solcellepaneler bliver pudset med fast interval. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud.