PRISEKSEMPEL

Boligens kvm. 170 - 199

269,-

Udvendig vinduespudsning
Pudsning hver 8. uge

*Priserne er vejledende og kan variere efter opgavens omfang.

PRISEKSEMPEL

Fra pris:

219,-

Udvendig vinduespudsning
Pudsning hver 4. uge
Op til 169 kvm.

MEST SOLGTE!

*Priserne er vejledende og kan variere efter opgavens omfang.

PRISEKSEMPEL

Boligens kvm. 110 - 139

547,-

Indvendig og udvendig vinduespudsning
Pudsning hver 4. uge

*Priserne er vejledende og kan variere efter opgavens omfang.

Professionel vinduespudsning i Middelfart

Middelfart har måske Danmarks smukkeste beliggenhed med flot udsigt til Lillebælt. Det vil derfor være en skam, hvis broerne til Jylland ikke kan nydes gennem skinnende rene vinduer. Flexservices underleverandører udfører effektivt alle opgaver indenfor miljøvenlig vinduespudsning i Middelfart.

Vores dedikerede vinduespudsere udfører vinduespudsning fra jorden, stige og lift, og vi leverer en professionel vinduespudsning, der er specielt tilpasset din bolig i Middelfart.

Og husk at vinduespudsning kan trækkes fra på selvangivelsen via servicefradraget.

Du sparer tid og penge

Vi har fundet den bedste lokale servicevirksomhed for dig ift. markedet

Høj service

Vi står altid til rådighed til at give dig en professionel rådgivning med din opgave i fokus.

Professionel rådgivning

Du kan altid gratis beregne din pris og kontakte os for fri professionel rådgivning.

Lokal arbejdskraft

Vi matcher dig op med de bedste servicevirksomheder i dit lokalområde.

Miljørigtig vinduespudsning i Middelfart

Flexservice er en professionel servicevirksomhed, med et stort ansvar for den verden vi lever i. Vi bruger derfor udelukkende miljøvenlige produkter, som skåner miljøet og grundvandet i Middelfart mest mulig. Vi planlægger og optimerer desuden altid vores kørsel i Middelfart, så vi kører så lidt som overhovedet muligt – til gavn for både miljøet og prisen på vinduespudsningen i Middelfart.

Vi optimerer desuden vinduespudsningen i Middelfart yderligere ved at producere vores eget vand i et mobilt rentvandsanlæg. Anlægget renser det almindelig vand for alle urenheder, så vi altid udfører vinduespudsningen i Middelfart med 100 % rent vand, der ikke efterlader grimme striber.

Ud over helt klare vinduer samt rene rammer uden spindelvæv og støv omkring glasset, giver det mobile rentvandsanlæg også mulighed for vinduespudsning op til 18 meters højde – uden stige eller leje af lift. Det sparer tid og giver mulighed for at tilbyde de billigste priser på vinduespudsning i Middelfart.

Tillidsfuld vinduespudsning i Middelfart

Det er en tillidssag at lade servicevirksomheder arbejde i sit hjem eller i sin virksomhed i Middelfart. Vi vægter derfor troværdighed og tryghed højt.

Med en serviceaftale med Flexservice kar du derfor altid føle dig tryg, når vores dansktalende vinduespudsere arbejder i dit hjem eller virksomhed i Middelfart.

Vi garanterer de mest ansvarlige og pålidelige vinduespudsere, og hver medarbejder er blevet omhyggeligt tjekket for at sikre sikkerheden i din virksomhed eller private bolig i Middelfart

Solcellevask i Middelfart

Mange huse i Middelfart har i de seneste år fået solceller på taget. Og det kan vi godt forstå. Solcellerne sparer på elregningen og skåner miljøet. Men for at sikre et optimalt udbytte af solenergi, skal solcellepanelerne fungere optimalt året rundt. Og det sikres bedst ved regelmæssig solcellevask.
Den solenergi, som ikke rammer solcellerne i panelerne, er et energitab. Og bor man steder i Middelfart med meget uønsket belægning på tagfladerne fra fx trafikerede veje eller landbrug med ammoniakudledning, er det en god ide at få vasket solcellerne regelmæssigt.

Rensning af solceller bør derfor foretages med fast interval, da undersøgelser har påvist, at vedligeholdelse af solcelleanlægget kan forøge ydeevnen med op til 30 procent.

Flexservices underleverandører i Middelfart har stor erfaring med solcellevask og arbejder kun efter gældende retningslinjer.

Alle i Middelfart kan tegne abonnement på både vinduespudsning og solcellevask, så vinduer og solceller bliver pudset med fast interval og altid står skinnende rene. Kontakt Flexservice i Middelfart og få et uforpligtende tilbud på effektiv vinduespudsning og solcellevask.