PRISEKSEMPEL

Boligens kvm. 170 - 199

269,-

Udvendig vinduespudsning
Pudsning hver 8. uge

*Priserne er vejledende og kan variere efter opgavens omfang.

PRISEKSEMPEL

Fra pris:

219,-

Udvendig vinduespudsning
Pudsning hver 4. uge
Op til 169 kvm.

MEST SOLGTE!

*Priserne er vejledende og kan variere efter opgavens omfang.

PRISEKSEMPEL

Boligens kvm. 110 - 139

547,-

Indvendig og udvendig vinduespudsning
Pudsning hver 4. uge

*Priserne er vejledende og kan variere efter opgavens omfang.

Odders flotteste vinduer

Drømmer du om at have Odders mest skinnende rene vinduer uge efter uge, så tegn et serviceabonnement hos Flexservices underleverandører. Vi leverer Odders bedste vinduespudsning og klarer både vinduespudsning fra stige og lift, og hver gang er vinduespudsningen specielt tilpasset din bolig i Odder.

For os er vinduespudsning ikke bare vinduespudsning. Vi leverer vinduespudsning med faglig stolthed og arbejder hårdt hver dag for at være Odders bedste vinduespudsere, og derfor har alle vores medarbejdere i Odder gennemgået en omfattende træning, så alle i Odder kan være sikker på en skinnende ren vinduespudsning hver gang.

Du sparer tid og penge

Vi har fundet den bedste lokale servicevirksomhed for dig ift. markedet

Høj service

Vi står altid til rådighed til at give dig en professionel rådgivning med din opgave i fokus.

Professionel rådgivning

Du kan altid gratis beregne din pris og kontakte os for fri professionel rådgivning.

Lokal arbejdskraft

Vi matcher dig op med de bedste servicevirksomheder i dit lokalområde.

Vi skåner Odders miljø

Flexservices underleverandører tænker naturligvis på miljøet. Vi skal alle være med til at passe på den fantastiske natur omkring Odder, og derfor bruger vi kun miljøvenlige produkter, som både sikrer en effektiv vinduespudsning og samtidig skåner miljøet i Odder mest muligt. Desuden optimerer vi altid vores kørsel i Odder, så vi ikke kører unødvendige kilometer.

Den mest optimale vinduespudsning opnås bedst med helt rent vand. Og her er almindeligt vand fra Odder Vandværk ikke nok. Vi producerer derfor selv rent vand i vores transportable rentvandsanlæg. Anlægget renser vandet for kalk og andre urenheder, så vi altid kan udføre vinduespudsningen med 100 % rent vand, der ikke efterlader striber.

Tillidsfuld vinduespudsning i Odder

Et godt samarbejde kræver tillid, og for Flexservices underleverandører er vinduespudsning en tillidssag. Vi vægter vores kunders tryghed højt, og derfor kan borgere i Odder altid føle sig trygge, når vores dansktalende vinduespudsere arbejder i dit hjem.

Vi ansætter altid kun de mest kompetente, ansvarlige og pålidelige vinduespudsere, og hver medarbejder er blevet omhyggeligt tjekket for at sikre sikkerheden i din virksomhed eller private bolig i Odder.

Få det optimale ud af solcellerne i Odder

Solceller er både en god investering for elregningen og miljøet i Odder. Men hvis solcellerne er dækket af skidt og snavs, er det så som så med besparelsen Det er derfor vigtigt at sikre, at solcellerne fungerer optimalt året rundt.

Meget regnvand vil skylle noget snavs væk, men indgroet snavs bliver siddende og almindelig luftforurening betyder, at partikler vil lægge sig på panelernes overflade og gro fast.

Den solenergi, der ikke rammer selve solcellerne i panelet, er tabt energi. Og bor man steder i Odder, hvor der er meget snavs og belægning på tagfladerne, fx tæt ved trafikerede veje eller landbrug med grise og øget ammoniakudledning, der kan give mere algevækst, er det bedst at få vasket solcellerne regelmæssigt.

Alle solcelle-ejere i Odder bør derfor foretage regelmæssig vedligeholdelse, da undersøgelser konkluderer, at vedligeholdelse kan forøge ydeevnen med op til 30 procent.

Hos Flexservices underleverandører har vi stor erfaring med solcellevask og arbejder kun efter gældende forholdsregler. Alle i Odder kan tegne abonnement på vinduespudsning og solcellevask, så vinduer og solcellepaneler bliver pudset med fast interval. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på vores serviceydelser i Odder.