PRISEKSEMPEL

Boligens kvm. 170 - 199

269,-

Udvendig vinduespudsning
Pudsning hver 8. uge

*Priserne er vejledende og kan variere efter opgavens omfang.

PRISEKSEMPEL

Fra pris:

219,-

Udvendig vinduespudsning
Pudsning hver 4. uge
Op til 169 kvm.

MEST SOLGTE!

*Priserne er vejledende og kan variere efter opgavens omfang.

PRISEKSEMPEL

Boligens kvm. 110 - 139

547,-

Indvendig og udvendig vinduespudsning
Pudsning hver 4. uge

*Priserne er vejledende og kan variere efter opgavens omfang.

Miljøvenlig vinduespudsning i hele Odense

Alle i Odense skal være med til at passe på klimaet og vores fælles fremtid. Og som professionel vinduespudser påtager Flexservices underleverandører sig naturligvis også vores del af ansvaret sammen med odenseanerne.

Vi udfører derfor altid miljøvenlig vinduespudsning med miljøgodkendte produkter, som sikrer alle odenseanere et skinnende rent resultat med god samvittighed. Desuden optimerer vi altid vores planlægning og kørsel mest muligt til gavn for både miljø og prisen på odenseanernes vinduespudsning.

Du sparer tid og penge

Vi har fundet den bedste lokale servicevirksomhed for dig ift. markedet

Høj service

Vi står altid til rådighed til at give dig en professionel rådgivning med din opgave i fokus.

Professionel rådgivning

Du kan altid gratis beregne din pris og kontakte os for fri professionel rådgivning.

Lokal arbejdskraft

Vi matcher dig op med de bedste servicevirksomheder i dit lokalområde.

Rent vand sikrer de reneste vinduer i Odense

For at kunne levere den bedste vinduespudsning til odenseanerne producerer vi selv vores vand i vores transportable rentvandsanlæg. Anlægget renser vandet for kalk og andre urenheder, så vi altid kan udføre vinduespudsningen med 100 % rent vand, der ikke efterlader striber. Desuden fjerner rentvandsanlægget både kalk, jern, kobber, klorin og andre stoffer, som er skadelige for vinduerne.

Hos Flexservices underleverandører benytter vi alle de nyeste teknikker og metoder samt den traditionelle vinduespudsning med indvasker, skvis og aftørring. Vi bruger stige op til 1. sal, og er vinduerne i Odense placeret højere eller svært tilgængelige, benytter vi teleskopstang med vores rentvandsanlæg.

Tillidsfuld vinduespudsning til alle odenseanerne

Det er altid en tillidssag at hyre vinduespudsning til både virksomheder og private hjem. Flexservices underleverandører vægter derfor troværdighed og tryghed højt, så alle odenseanere kan føle sig trygge, når vores dansktalende vinduespudsere arbejder i de odenseanske hjem.

Alle vores medarbejdere i Odense er ansvarsbevidste og pålidelige vinduespudsere, som er blevet omhyggeligt tjekket for at sikre sikkerheden og trygheden i de odenseanske virksomheder og private boliger.
Vores medarbejdere i Odense har mange års erfaring med vinduespudsning, solcellevask, vinduesvask og mange andre specialopgaver.

Vi leverer vinduespudsning med faglig stolthed hver dag i hele Odense. Vores ambition er ikke at blive Odenses største vinduespudser. Vi vil hellere være den bedste og netop derfor har alle vores medarbejdere gennemgået en omfattende træning, så alle odenseanere kan være sikre på at få en skinnende ren vinduespudsning.

Solcellevask øger ydeevnen på de odenseanske solceller

Mange odenseanere passer på miljøet og pengepungen. De har derfor investeret i solceller, som sikrer vedvarende energi til huset. Det er derfor vigtigt at sikre, at solcellerne fungerer optimalt året rundt, så de ikke mister ydeevnen.

Al den solenergi, der ikke kommer ind og rammer selve solcellerne, er et energitab. Og bor man steder i Odense, hvor der er meget snavs og belægning på tagfladerne, fx tæt ved trafikerede veje eller landbrug med grise og øget ammoniakudledning, der kan give mere algevækst, er det en god ide at få vasket solcellerne.

Odenseanerne bør derfor få renset sine solceller regelmæssigt, da undersøgelser har påvist, at vedligeholdelse af solcelleanlægget kan forøge ydeevnen med op til 30 procent.

Professionel og sikker solcellevask i Odense

Solceller består af fin teknologi og skrøbeligt glas. Det er derfor vigtigt, at solcellevask bliver foretaget af professionelle og kompetente fagfolk, som ved hvordan man bedst vedligeholder solcellerne.

Lige som ved vinduespudsning i Odense benytter vi vores transportable rentvandsanlæg, når vi vasker solceller. Med rentvandsanlæget benytter vi bløde børster på teleskopstænger, så man ikke ridser panelerne, og det giver os mulighed for at rengøre solpanelerne fra jorden uden at kravle rundt på panelerne og lave eventuelle skader.

Hos Flexservices underleverandører har vi stor erfaring med solcellevask og arbejder kun efter gældende forholdsregler. Alle odenseanere kan tegne abonnement på vinduespudsning og solcellevask, så vinduer og solcellepaneler bliver pudset med fast interval. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på solcellevask og vinduespudsning i hele Odense.