PRISEKSEMPEL

Boligens kvm. 170 - 199

269,-

Udvendig vinduespudsning
Pudsning hver 8. uge

*Priserne er vejledende og kan variere efter opgavens omfang.

PRISEKSEMPEL

Fra pris:

219,-

Udvendig vinduespudsning
Pudsning hver 4. uge
Op til 169 kvm.

MEST SOLGTE!

*Priserne er vejledende og kan variere efter opgavens omfang.

PRISEKSEMPEL

Boligens kvm. 110 - 139

547,-

Indvendig og udvendig vinduespudsning
Pudsning hver 4. uge

*Priserne er vejledende og kan variere efter opgavens omfang.

Miljøbevidst vinduespudsning i Randers

Som professionel vinduespudser er vi fuldt bevidste om vores store ansvar for miljøet i Randers. Vi bruger derfor kun miljøvenlige rengøringsmidler, som både sikrer en effektiv vinduespudsning og samtidig skåner vores miljø mest muligt.

Du sparer tid og penge

Vi har fundet den bedste lokale servicevirksomhed for dig ift. markedet

Høj service

Vi står altid til rådighed til at give dig en professionel rådgivning med din opgave i fokus.

Professionel rådgivning

Du kan altid gratis beregne din pris og kontakte os for fri professionel rådgivning.

Lokal arbejdskraft

Vi matcher dig op med de bedste servicevirksomheder i dit lokalområde.

Altid rent vand i Randers

Lige som ved vinduespudsning benytter vi vores transportable rentvandsanlæg, når vi vasker solceller i Randers. Et rentvandsanlæg renser vandet for kalk og og andre urenheder, som er skadelige eller for solpanelerne.

Med rentvandsanlæget benytter vi bløde børster, så man ikke ridser panelerne, og giver det os mulighed for at rengøre solpanelerne fra jorden uden at kravle rundt på panelerne og lave eventuelle skader.

Hos Flexservices underleverandører kan du tegne abonnement på vinduespudsning og solcellevask i Randers, så dine vinduer og solcellepaneler bliver pudset med fast interval. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud.

Tryg vinduespudsning i Randers

Hos Flexservice er vinduespudsning i Randers en tillidssag. Vi vægter derfor troværdighed og tryghed højt, så du kan føle dig tryg, når vores dansktalende vinduespudsere arbejder i dit hjem.

Vores mission er at gøre det nemt og billigt for randrusianerne at få pudset deres vinduer. Vi tilbyder derfor vinduespudsning på abonnement i hele Randers.

Med et abonnement i Randers får du en fast skræddersyet aftale tilpasset din bolig og dit behov. Du vælger selv et interval. Det er helt op til dig og dine vinduer.

Du skal selvfølgelig ikke overraskes af en vinduespudser, og derfor sender vi altid en SMS, en uge før vi kommer.

Randers har krav på service

Ud over effektiv vinduespudsning har vi altid fokus på service. Vi ved, at enhver god vinduespudsning starter med en tæt dialog. Det gælder både før, under og efter vinduespudsningen.

Alle vores vinduespudsere i Randers har stor erfaring og ekspertise, og de sætter altid en stor faglig ære i at udføre vinduespudsningen til din tilfredshed.

Ud over traditionel vinduespudsning udfører Flexservices underleverandører også vinduesvask og rengøring af udvendige karme og rammer plus evt. smøring af bevægelige dele i hele Randers.

Solcellevask i hele Randers

Solceller er både godt for miljøet og elregningen. Det er derfor vigtigt at sikre, at solcellerne fungerer optimalt året rundt.

Flere forhandlere og producenter mener, at almindeligt regnvejr renser panelerne og dermed gør dem vedligeholdelsesfri. Hvis det var sandt, så var det vel også unødvendigt at pudse vinduer.

Lige som med vinduespudsning kræver det regelmæssig rengøring for at få det optimale ud af sine solceller på tagene i Randers.

Det er korrekt at regnvandet vil skylle noget snavs væk, men indgroet snavs bliver siddende og almindelig luftforurening betyder, at regnvandet kommer med friske partikler, der lægger sig på panelernes overflade og gror fast.
Rensning af solceller bør derfor foretages regelmæssigt, da undersøgelser har påvist, at vedligeholdelse af solcelleanlægget kan forøge ydeevnen med op til 30 procent.