PRISEKSEMPEL

Boligens kvm. 170 - 199

269,-

Udvendig vinduespudsning
Pudsning hver 8. uge

*Priserne er vejledende og kan variere efter opgavens omfang.

PRISEKSEMPEL

Fra pris:

219,-

Udvendig vinduespudsning
Pudsning hver 4. uge
Op til 169 kvm.

MEST SOLGTE!

*Priserne er vejledende og kan variere efter opgavens omfang.

PRISEKSEMPEL

Boligens kvm. 110 - 139

547,-

Indvendig og udvendig vinduespudsning
Pudsning hver 4. uge

*Priserne er vejledende og kan variere efter opgavens omfang.

Effektiv vinduespudsning i Risskov

Risskov ligger attraktivt langs vandet nord for Aarhus, men Risskovs kystnære placering stiller også krav til vinduespudsningen. Vind og vejr sætter sine spor på glasset, og vinduerne bør derfor få ekstra pleje i Risskov.

Flexservices underleverandører tilbyder derfor effektiv og miljøvenlig vinduespudsning i hele Risskov. Både til de eksklusive huse langs vandet i Risskov, på den anden side af Grenåvej i Risskov og i Risskovs mange lejligheder.

Du sparer tid og penge

Vi har fundet den bedste lokale servicevirksomhed for dig ift. markedet

Høj service

Vi står altid til rådighed til at give dig en professionel rådgivning med din opgave i fokus.

Professionel rådgivning

Du kan altid gratis beregne din pris og kontakte os for fri professionel rådgivning.

Lokal arbejdskraft

Vi matcher dig op med de bedste servicevirksomheder i dit lokalområde.

Fokus på miljøvenlig vinduespudsning i Risskov

Som ansvarlige vinduespudsere har vi stor fokus på miljøet i Risskov. Vi bruger kun miljøvenlige produkter, som både sikrer en effektiv vinduespudsning og samtidig skåner miljø i Risskov mest muligt. Desuden planlægger vi altid vores kørsel Risskov bedst muligt til gavn for både miljø og prisen på vinduespudsningen i Risskov.

For at opnå den mest optimale vinduespudsning i Risskov producerer vi selv det rene vand i vores transportable rentvandsanlæg. Anlægget renser vandet for kalk og andre urenheder, så vi altid kan udføre vinduespudsningen i Risskov med 100 % rent vand, der ikke efterlader striber. Desuden fjerner rentvandsanlægget både kalk, jern, kobber, klorin og andre stoffer, som er skadelige for vinduerne.

Tillidsfuld vinduespudsning i Risskov

Flexservices underleverandøres erfarne vinduespudsere er vant til at arbejde i virksomheder og private hjem, men vi ved også der skal være et tillidsfuldt forhold for at du som kunde i Risskov kan føle dig tryg, når vi arbejder i dit hjem.

Vi vægter derfor troværdighed og tryghed højt, når vores dansktalende vinduespudsere arbejder i Risskov. Og derfor sender vi også altid en sms ugen før, vi kommer.

Flexservices underleverandører ansætter desuden kun de mest kompetente, ansvarlige og pålidelige vinduespudsere, og alle vores medarbejdere i Risskov er blevet omhyggeligt tjekket for at sikre sikkerheden i din virksomhed eller private bolig i Risskov.

Vi pudser også Risskovs solceller

Flere og flere borgere i Risskov får monteret solceller – med god grund. Det er både godt for klimaet og pengepungen, så længe solcellerne yder optimalt. Det er derfor vigtigt at sikre, at solcellerne fungerer optimalt året rundt, så de kan levere mest mulig strøm og varme.

Flere leverandører mener, at solceller renser sig selv, når det regner. Det gør de også til en vis grænse, men lige som med vinduespudsning kræver det regelmæssig vedligeholdelse for at få det optimale ud af solcellerne.
Flexservices underleverandører tilbyder derfor skånsom og effektiv vask af solceller i hele Risskov.

Indgroet snavs bliver siddende og almindelig luftforurening over Risskov betyder, at regnvandet kommer med friske partikler, der lægger sig på panelernes overflade og gror fast. Og den solenergi, der ikke kommer ind og rammer solcellerne i panelet, er tabt energi og dermed en tabt besparelse.

Særlige områder i Risskov kræver regelmæssig solcellevask

Bor man steder i Risskov, hvor der er meget snavs og belægning på tagfladerne, fx tæt ved Grenåvej i Risskov, er det en god ide at få vasket solcellerne.

Rensning af solceller bør derfor foretages regelmæssigt, da undersøgelser har påvist, at vedligeholdelse af solcelleanlægget kan forøge ydeevnen med op til 30 procent.

Hos Flexservices underleverandører har vi stor erfaring med vinduespudsning og solcellevask i Risskov, og vi arbejder naturligvis kun efter gældende forholdsregler.

Du kan tegne abonnement på vinduespudsning og solcellevask i Risskov, så dine vinduer og solcellepaneler bliver pudset med fast interval. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på vinduespudsning og solcellevask i Risskov.