PRISEKSEMPEL

Boligens kvm. 170 - 199

269,-

Udvendig vinduespudsning
Pudsning hver 8. uge

*Priserne er vejledende og kan variere efter opgavens omfang.

PRISEKSEMPEL

Fra pris:

219,-

Udvendig vinduespudsning
Pudsning hver 4. uge
Op til 169 kvm.

MEST SOLGTE!

*Priserne er vejledende og kan variere efter opgavens omfang.

PRISEKSEMPEL

Boligens kvm. 110 - 139

547,-

Indvendig og udvendig vinduespudsning
Pudsning hver 4. uge

*Priserne er vejledende og kan variere efter opgavens omfang.

Professionel vinduespudsning sikrer udsigten til smukke Silkeborg

Når man bor i så smukke omgivelser, som silkeborgenserne gør, så vil det da være en skam, hvis silkeborgenserne ikke kan se Silkeborgsøerne gennem snavsede vinduer. Flexservices underleverandører tilbyder derfor effektiv vinduespudsning og solcellevask på abonnement.

Vi udfører miljøvenlig vinduespudsning, vinduespolering, vinduesvask og solcellevask i hele Silkeborg, og vores professionelle vinduespudsere kan både klare vinduespudsning fra stige og lift, og vi leverer altid en perfekt vinduespudsning, der er specielt tilpasset din bolig eller virksomhed i Silkeborg.

Og husk at vinduespudsning er fradragsberettiget.

Du sparer tid og penge

Vi har fundet den bedste lokale servicevirksomhed for dig ift. markedet

Høj service

Vi står altid til rådighed til at give dig en professionel rådgivning med din opgave i fokus.

Professionel rådgivning

Du kan altid gratis beregne din pris og kontakte os for fri professionel rådgivning.

Lokal arbejdskraft

Vi matcher dig op med de bedste servicevirksomheder i dit lokalområde.

Rene vinduer og rent miljø i Silkeborg

Hos Flexservices underleverandører er vi meget bevidste om vores ansvar for miljøet i Silkeborg. Vi bruger derfor kun miljøvenlige rengøringsmidler, som både sikrer skinnende rene vinduer og samtidig skåner miljøet i Silkeborg mest muligt.

Vi forsøger også at begrænse luftforureningen i Silkeborg ved at planlægge og optimere vores kørsel i og omkring Silkeborg til gavn for både miljø og prisen på vinduespudsningen i Silkeborg.

Rentvandsanlæg sikrer perfekt vinduespudsning i Silkeborg

Vand er ikke bare vand, så for at opnå den mest optimale vinduespudsning i Silkeborg producerer vi selv vores vand i vores transportable rentvandsanlæg. Anlægget renser vandet for kalk og andre urenheder, så vi altid kan udføre vinduespudsningen med 100 % rent vand, der ikke efterlader striber. Desuden fjerner anlægget både kalk, jern, kobber, klorin og andre stoffer, som er skadelige for vinduerne.

Tryg vinduespudsning i Silkeborg

Vinduespudsning handler ikke kun om håndelag og en flot finish. Vinduespudsning i private hjem er også en tillidssag, og vi vægter derfor tryghed og troværdighed højt, så alle i Silkeborg kan føle sig trygge, når vores dansktalende vinduespudsere arbejder i virksomheder og private hjem i Silkeborg.

Alle vores kompetente, ansvarlige og pålidelige vinduespudsere er blevet omhyggeligt tjekket for at sikre sikkerheden i din virksomhed eller private bolig i Silkeborg.

Solcellevask i Silkeborg

Solceller er godt for både miljøet og silkeborgensernes pengepung, men hvis solcellernes ikke fungerer optimalt, er besparelsen og miljøgevinsten til at overse.

Den solenergi, der ikke kommer ind og rammer selve solcellerne i panelet, er et energitab. Og bor man steder i Silkeborg, hvor der er meget snavs og belægning på tagfladerne, fx tæt ved trafikerede veje eller landbrug med grise og øget ammoniakudledning, der kan give mere algevækst, er det en god ide at få vasket solcellerne.

Rensning af solceller bør derfor foretages regelmæssigt, da undersøgelser har påvist, at vedligeholdelse af solcelleanlægget kan forøge ydeevnen med op til 30 procent.

Alle silkeborgensere kan tegne abonnement på vinduespudsning og solcellevask, så vinduer og solcellepaneler bliver pudset med fast interval. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på vinduespudsning og solcellevask i Silkeborg.