PRISEKSEMPEL

Boligens kvm. 170 - 199

269,-

Udvendig vinduespudsning
Pudsning hver 8. uge

*Priserne er vejledende og kan variere efter opgavens omfang.

PRISEKSEMPEL

Fra pris:

219,-

Udvendig vinduespudsning
Pudsning hver 4. uge
Op til 169 kvm.

MEST SOLGTE!

*Priserne er vejledende og kan variere efter opgavens omfang.

PRISEKSEMPEL

Boligens kvm. 110 - 139

547,-

Indvendig og udvendig vinduespudsning
Pudsning hver 4. uge

*Priserne er vejledende og kan variere efter opgavens omfang.

Skanderborgs reneste vinduer uden kemi

Vil du have Skanderborgs mest skinnende rene vinduer året rundt, så tegn et abonnement hos Flexservice. Vi udfører alle opgaver indenfor miljøvenlig vinduespudsning og solcellevask i hele Skanderborg.

Med Skanderborg Sø og Bøgeskoven lige udenfor døren er det vigtigt at passe på Skanderborgs smukke natur. Hos Flexservices underleverandører tager vi derfor vores fælles ansvar for miljøet meget alvorligt.

Vi bruger derfor kun miljøgodkendte produkter, som både sikrer en effektiv vinduespudsning og samtidig skåner Skanderborgs miljø mest muligt. Desuden optimerer vi altid vores kørsel i Skanderborg til gavn for både miljø og prisen på vinduespudsningen.

Du sparer tid og penge

Vi har fundet den bedste lokale servicevirksomhed for dig ift. markedet

Høj service

Vi står altid til rådighed til at give dig en professionel rådgivning med din opgave i fokus.

Professionel rådgivning

Du kan altid gratis beregne din pris og kontakte os for fri professionel rådgivning.

Lokal arbejdskraft

Vi matcher dig op med de bedste servicevirksomheder i dit lokalområde.

Vi er stolte over vores arbejde i Skanderborg

Hos Flexservices underleverandører har vi mange års erfaring med vinduespudsning, og vi udfører vores arbejde med faglig stolthed, hver gang vi pudser Skanderborgs vinduer skinnende rene. Vores vision er ikke at være størst, men bedst, og netop derfor har alle vores medarbejdere gennemgået en omfattende træning, så du kan være sikker på en skinnende ren vinduespudsning.

For at opnå Skanderborgs bedste vinduespudsning producerer vi selv vores vand i vores transportable rentvandsanlæg. Anlægget renser vandet for kalk og andre urenheder, så vi altid kan udføre vinduespudsningen med 100 % rent vand, der ikke efterlader striber. Desuden fjerner rentvandsanlægget både kalk, jern, kobber, klorin og andre stoffer, som er skadelige for vinduerne.

Vi vægter tryghed højt

Når man bestiller en vinduespudsning i sin virksomhed eller private hjem i Skanderborg, skal man være sikker på, at en aftale er en aftale.

Vi vægter derfor troværdighed og højt, så du kan føle dig tryg, når vores dansktalende vinduespudsere arbejder i dit hjem eller virksomhed i Skanderborg.

Vi ansætter kun de mest kompetente, ansvarlige og pålidelige vinduespudsere, og hver medarbejder er blevet omhyggeligt tjekket for at sikre sikkerheden i din virksomhed eller private bolig.

Solcelleenergi i Skanderborg

Mange husejere og boligforeninger i Skanderborg har investeret i solceller. Det er både godt for miljøet og skanderborgensernes elregning. Men det kræver, at solcellerne har mulighed for optimal ydeevne.

Flere leverandører mener, at solceller renser sig selv, når det regner, men lige som med vinduespudsning kræver det regelmæssig vedligeholdelse at få det optimale ud af solcellerne og dermed undgå et unødvendigt energitab.

Indgroet snavs bliver ofte siddende og almindelig luftforurening betyder, at regnvandet kommer med friske partikler, der lægger sig på panelernes overflade og gror fast. Og bor man steder, hvor der er meget snavs og belægning på tagfladerne, fx tæt ved trafikerede veje eller landbrug med grise og øget ammoniakudledning, der kan give mere algevækst, er det en god ide at få vasket solcellerne.

Rensning af solceller bør derfor foretages regelmæssigt, da undersøgelser har påvist, at vedligeholdelse af solcelleanlægget kan forøge ydeevnen med op til 30 procent.

Hos Flexservices underleverandører har vi stor erfaring med solcellevask og arbejder kun efter gældende forholdsregler. Alle i Skanderborg kan tegne abonnement på vinduespudsning og solcellevask, så skanderborgensernes vinduer og solcellepaneler bliver pudset med fast interval. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på alle typer af serviceydelser til hus og have i Skanderborg.