PRISEKSEMPEL

Boligens kvm. 170 - 199

269,-

Udvendig vinduespudsning
Pudsning hver 8. uge

*Priserne er vejledende og kan variere efter opgavens omfang.

PRISEKSEMPEL

Fra pris:

219,-

Udvendig vinduespudsning
Pudsning hver 4. uge
Op til 169 kvm.

MEST SOLGTE!

*Priserne er vejledende og kan variere efter opgavens omfang.

PRISEKSEMPEL

Boligens kvm. 110 - 139

547,-

Indvendig og udvendig vinduespudsning
Pudsning hver 4. uge

*Priserne er vejledende og kan variere efter opgavens omfang.

Rene vinduer i hele Tilst

Flexservices underleverandører pudser alle typer af vinduer i Tilst. Vi pudser både butiksfacader og industrivirksomheder i Tilst samt vinduer i både parcelhuse og boligblokke i hele Tilst.

Vi pudser vinduer med faglig stolthed og fokus på kvalitet og service. Vores vision er ikke at være Tilsts største, men bedste vinduespudser. Og derfor gennemgår alle vores fantastiske vinduespudsere i Tilst en omfattende træning, så du kan være sikker på skinnende rene vinduer året rundt.

Du sparer tid og penge

Vi har fundet den bedste lokale servicevirksomhed for dig ift. markedet

Høj service

Vi står altid til rådighed til at give dig en professionel rådgivning med din opgave i fokus.

Professionel rådgivning

Du kan altid gratis beregne din pris og kontakte os for fri professionel rådgivning.

Lokal arbejdskraft

Vi matcher dig op med de bedste servicevirksomheder i dit lokalområde.

Miljøvenlig vinduespudsning i Tilst

Selv om Tilst ligger tæt på Aarhus, er Tilst omgivet af store grønne områder, som vi alle sammen skal være med til at passe på. Og som professionel vinduespudser er vi naturligvis meget bevidste om vores ansvar for miljøet i Tilst.

Vi bruger derfor kun godkendte og miljøvenlige rengøringsprodukter, som både skåner miljøet i Tilst og sikrer en effektiv vinduespudsning. Vi optimerer desuden vores kørsel i Tilst mest muligt til gavn for både miljø og prisen på vinduespudsningen i Tilst.

Selv om Tilst – og resten af Danmark – har noget af det reneste vand i verden, så er det ikke rent nok til en effektiv vinduespudsning. Vand indeholder både kalk, kobber, klorin og andre stoffer, som er skadelige for vinduerne. Vi producerer derfor selv vandet i vores transportable rentvandsanlæg. Anlægget renser vandet for kalk og andre urenheder, så vi altid kan udføre vinduespudsningen med 100 % rent vand, der ikke efterlader striber.

Tryghed i Tilst

Når borgere i Tilst bestiller vinduespudsning, skal de være trygge og sikre på, at de får det bedste resultat. Hos Flexservices underleverandører er vinduespudsning derfor en tillidssag. Vi vægter troværdighed og tryghed højt, så du kan føle dig tryg, når vores dansktalende vinduespudsere arbejder i dit hjem.

Vi ansætter kun de mest kompetente, ansvarlige og pålidelige vinduespudsere, og hver medarbejder er blevet omhyggeligt tjekket for at sikre sikkerheden i virksomheder og private hjem i Tilst.

Solcellevask i Tilst

Mange boligejere, virksomheder og boligforeninger i Tilst har installeret solceller på tagene til gavn for klimaet og pengepungen. Men for at sikre en besparelse hvert år, er det vigtigt, at solcellerne fungerer optimalt året rundt. Den solenergi, der ikke kommer ind og rammer solcellerne i panelet, er et energitab.

Flere leverandører mener, at solceller renser sig selv, når det regner, men det er ikke nok at sætte sin lid til regnvandet. Indgroet snavs bliver siddende og almindelig luftforurening betyder, at regnvandet kommer med friske partikler, der lægger sig på panelernes overflade og gror fast.
Og bor man steder i Tilst, hvor der er meget snavs og belægning på tagfladerne, fx tæt ved Viborgvej, er det en god ide at få vasket solcellerne.

Rensning af solceller bør derfor foretages regelmæssigt, da undersøgelser har påvist, at vedligeholdelse af solcelleanlægget kan forøge ydeevnen med op til 30 procent.

Vi har vi stor erfaring med alle typer af serviceopgaver og arbejder kun efter gældende forholdsregler.

Alle i Tilst kan tegne abonnement på vinduespudsning og solcellevask, så vinduer og solcellepaneler bliver pudset med fast interval. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på serviceopgaver i Tilst.