PRISEKSEMPEL

Boligens kvm. 170 - 199

269,-

Udvendig vinduespudsning
Pudsning hver 8. uge

*Priserne er vejledende og kan variere efter opgavens omfang.

PRISEKSEMPEL

Fra pris:

219,-

Udvendig vinduespudsning
Pudsning hver 4. uge
Op til 169 kvm.

MEST SOLGTE!

*Priserne er vejledende og kan variere efter opgavens omfang.

PRISEKSEMPEL

Boligens kvm. 110 - 139

547,-

Indvendig og udvendig vinduespudsning
Pudsning hver 4. uge

*Priserne er vejledende og kan variere efter opgavens omfang.

Tørrings mest skinnende rene vinduer

Vil du gerne se klart i Tørring, så skal du en af vores dedikerede vinduespudsere stå for vinduespudsningen i dit hjem eller virksomhed i Tørring. Flexservices underleverandører udfører alle opgaver indenfor miljøvenlig vinduespudsning i Tørring, og vi pudser alle dine vinduer med faglig stolthed.

Vores professionelle vinduespudsere klarer både vinduespudsning fra stige og lift, og vi udfører en perfekt vinduespudsning, der er specielt tilpasset din bolig i Tørring, hver gang.

Og husk at vinduespudsning kan trækkes fra på selvangivelsen via servicefradraget.

Du sparer tid og penge

Vi har fundet den bedste lokale servicevirksomhed for dig ift. markedet

Høj service

Vi står altid til rådighed til at give dig en professionel rådgivning med din opgave i fokus.

Professionel rådgivning

Du kan altid gratis beregne din pris og kontakte os for fri professionel rådgivning.

Lokal arbejdskraft

Vi matcher dig op med de bedste servicevirksomheder i dit lokalområde.

Miljøvenlig vinduespudsning i Tørring

Lige som alt andet kan vinduespudsning være lige meget, hvis vi ikke sammen passer på miljøet i Tørring. Flexservices underleverandører er derfor meget bevidste om vores ansvar som servicevirksomhed. Vi bruger derfor kun miljøvenlige produkter, som belaster miljøet og grundvandet i Tørring mindst muligt. Og desuden planlægger og optimerer vi altid vores kørsel i Tørring mest muligt til gavn for både miljø og prisen på din vinduespudsning i Tørring.

Vand er ikke bare vand, og for at sikre den mest optimale vinduespudsning i Tørring, producerer vi vores eget vand i et transportabelt rentvandsanlæg. Anlægget renser det almindelig vand for kalk og andre urenheder, så vi altid kan udføre vinduespudsningen i Tørring med 100 % rent vand, der ikke efterlader striber.

Ud over skinnende rene vinduer samt nedvaskede rammer uden spindelvæv og støv omkring glasset, giver rentvandsanlægget også mulighed for at arbejde med vinduer op til 18 meters højde – uden stige eller leje af lift. Det sparer tid, og giver os mulighed for at tilbyde dig de bedste priser på vinduespudsning i Tørring.

Vinduespudsning i Tørring er en tillidssag

Det er altid en tillidssag at lade servicevirksomheder arbejde i sit hjem eller i sin virksomhed i Tørring. Flexservices underleverandører vægter derfor troværdighed og tryghed højt, så du kan altid føle dig tryg, når vores dansktalende vinduespudsere arbejder i dit hjem eller virksomhed i Tørring.

Vi ansætter kun de mest kompetente, ansvarlige og pålidelige vinduespudsere, og hver medarbejder er blevet omhyggeligt tjekket for at sikre sikkerheden i din virksomhed eller private bolig i Tørring.

Solcellevask i Tørring

Solcellerne på Tørrings hustage er geniale. De sparer på elregningen og skåner miljøet. Men for at få det optimale ud af solens energi, skal solcellerne fungere optimalt året rundt. Og det sikres bedst ved regelmæssig solcellevask.

Den solenergi, der ikke rammer selve solcellerne i panelet, er et energitab. Og bor man steder i eller omkring Tørring, hvor der er meget skidt og snavs på tagfladerne, fx tæt ved trafikerede veje eller landbrug med grise og øget ammoniakudledning, der kan give mere algevækst, er det en god ide at få vasket solcellerne regelmæssigt.

Rensning af solceller bør derfor foretagesmed fast interval, da undersøgelser har påvist, at vedligeholdelse af solcelleanlægget kan forøge ydeevnen med op til 30 procent.

Hos Flexservices underleverandører i Tørring har vi mange års erfaring med solcellevask og arbejder kun efter gældende forholdsregler.

Du kan tegne abonnement på både vinduespudsning og solcellevask i Tørring, så vinduer og solceller bliver pudset med fast interval og altid står skinnende rene – til gavn for pengepungen og miljøet. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud.