PRISEKSEMPEL

Boligens kvm. 170 - 199

269,-

Udvendig vinduespudsning
Pudsning hver 8. uge

*Priserne er vejledende og kan variere efter opgavens omfang.

PRISEKSEMPEL

Fra pris:

219,-

Udvendig vinduespudsning
Pudsning hver 4. uge
Op til 169 kvm.

MEST SOLGTE!

*Priserne er vejledende og kan variere efter opgavens omfang.

PRISEKSEMPEL

Boligens kvm. 110 - 139

547,-

Indvendig og udvendig vinduespudsning
Pudsning hver 4. uge

*Priserne er vejledende og kan variere efter opgavens omfang.

Vi garanterer Vejles bedste vinduespudsning

Vil du have mulighed for at lave trafiktælling på Vejlefjordbroen fra din stue i Vejle centrum, så kræver det i hvert fald to ting: En kikkert og rene vinduer. De rene vinduer klarer vi, kikkerten må du selv købe.

Hos Flexservices underleverandører udfører vi alle opgaver indenfor miljøvenlig vinduespudsning, vinduespolering, vinduesvask og solcellevask i Vejle, og vores professionelle vinduespudsere kan både klare vinduespudsning fra stige og lift, og vi leverer altid en perfekt og individuel vinduespudsning, der er specielt tilpasset din bolig eller virksomhed i Vejle.

Og som det meste vedligeholdelse af hjemmet i Vejle er vinduespudsning fradragsberettiget på selvangivelsen.

Du sparer tid og penge

Vi har fundet den bedste lokale servicevirksomhed for dig ift. markedet

Høj service

Vi står altid til rådighed til at give dig en professionel rådgivning med din opgave i fokus.

Professionel rådgivning

Du kan altid gratis beregne din pris og kontakte os for fri professionel rådgivning.

Lokal arbejdskraft

Vi matcher dig op med de bedste servicevirksomheder i dit lokalområde.

Vinduespudsning i Vejle med tanke på miljøet

Hvis vi ikke passer på miljøet, både globalt og i Vejle, så kan det hele næsten være lige meget. Og hos Flexservice er vi fuldt bevidste om vores store ansvar for miljøet og bruger derfor kun miljøvenlige rengøringsmidler, som både sikrer en effektiv vinduespudsning og samtidig skåner grundvandet og miljøet i Vejle mest muligt. Desuden optimerer vi altid vores kørsel i og omkring Vejle til gavn for både miljø og prisen på vejlensernes vinduespudsning.

Vores eget rentvandsanlæg sikrer optimal vinduespudsning i Vejle

Vand fra vandhanen er ikke godt nok for os, når vi pudser Vejles vinduer. Almindeligt vand indeholder både kalk, jern, kobber, klorin og andre stoffer, som er skadelige for vinduerne. For at opnå den mest optimale vinduespudsning i Vejle producerer vi derfor selv vores vand i vores transportable rentvandsanlæg.

Anlægget renser vandet for kalk og andre urenheder, så vi altid kan udføre vinduespudsningen med 100 % rent vand, der ikke efterlader striber på vinduerne i Vejle.

Tillidsfuld og tryg vinduespudsning i Vejle

Samarbejde og tryghed betyder alt, når man indgår fast aftale om vinduespudsning i Vejle, og hos Flexservices underleverandører er vinduespudsning en tillidssag. Vi vægter troværdighed højt, så alle i Vejle kan føle sig trygge, når vores dansktalende vinduespudsere arbejder i virksomheder og private hjem i Vejle.

Alle vores medarbejdere i Vejle er både kompetente, ansvarlige og pålidelige vinduespudsere, som alle er blevet omhyggeligt tjekket for at sikre sikkerheden i din virksomhed eller private bolig i Vejle.

Solcellevask i Vejle

Alle vejlensere passer på miljøet, men hvis man samtidig også vil spare lidt penge, så er solceller det oplagte valg. Solceller er både en god investering for miljøet og elregningen. Det er derfor vigtigt at sikre, at solcellerne fungerer optimalt året rundt.

Al den energi fra solens stråler, som ikke kommer ind og rammer selve solcellerne i panelet, er et energitab. Og bor man steder i Vejle, hvor der er meget snavs og belægning på solcellefladerne, fx tæt ved trafikerede veje eller landbrug med grise og øget ammoniakudledning, der kan give mere algevækst, er det en god ide at få vasket solcellerne.

Vi opfordrer til, at rensning af solceller bør foretages regelmæssigt, da undersøgelser har påvist, at vedligeholdelse af solcelleanlægget kan forøge ydeevnen med op til 30 procent.

Alle i vejlensere kan tegne abonnement på vinduespudsning og solcellevask, så vinduer og solcellepaneler bliver pudset med fast interval. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud.