PRISEKSEMPEL

Boligens kvm. 170 - 199

269,-

Udvendig vinduespudsning
Pudsning hver 8. uge

*Priserne er vejledende og kan variere efter opgavens omfang.

PRISEKSEMPEL

Fra pris:

219,-

Udvendig vinduespudsning
Pudsning hver 4. uge
Op til 169 kvm.

MEST SOLGTE!

*Priserne er vejledende og kan variere efter opgavens omfang.

PRISEKSEMPEL

Boligens kvm. 110 - 139

547,-

Indvendig og udvendig vinduespudsning
Pudsning hver 4. uge

*Priserne er vejledende og kan variere efter opgavens omfang.

Effektiv vinduespudsning i hele Viborg

Viborg ligger smukt ved Søndersø og Nørresø, og det ville jo være ærgerligt, hvis ikke alle viborgensere kan se de smukke omgivelser og de charmerende gader i det centrale Viborg ud ad skinnende rene vinduer.

Flexservices underleverandører tilbyder derfor miljøvenlig vinduespudsning, vinduespolering, vinduesvask og solcellevask til alle viborgensere og hele Viborg og omegn.

Du sparer tid og penge

Vi har fundet den bedste lokale servicevirksomhed for dig ift. markedet

Høj service

Vi står altid til rådighed til at give dig en professionel rådgivning med din opgave i fokus.

Professionel rådgivning

Du kan altid gratis beregne din pris og kontakte os for fri professionel rådgivning.

Lokal arbejdskraft

Vi matcher dig op med de bedste servicevirksomheder i dit lokalområde.

Vi passer på miljøet i Viborg

Hos Flexservices underleverandører tager vi ansvaret for miljøet i Viborg. Konventionel vinduespudsning belaster vandmiljøet omkring Viborg, og derfor bruger vi kun miljøvenlige rengøringsmidler, som både sikrer en effektiv vinduespudsning og samtidig skåner vandmiljøet i Viborg mest muligt.

Desuden planlægger og optimerer vi altid vores kørsel rundt i Viborg mest muligt til gavn for både miljø og prisen på viborgensernes vinduespudsning.

Vi renser vandet, før vi pudser Viborgs vinduer

Vand er ikke bare vand. Vi producerer derfor selv rent vand i vores transportable rentvandsanlæg, når vi pudser Viborgs mange vinduer.
Anlægget renser vandet for kalk og andre urenheder, så vi altid kan udføre vinduespudsningen i Viborg med 100 % rent vand, der ikke efterlader striber.

Desuden fjerner rentvandsanlægget både kalk, jern, kobber, klorin og andre stoffer, som er skadelige for viborgensernes vinduer.

Tryg vinduespudsning til viborgenserne

Vinduespudsning er en tillidssag. Vi vægter derfor troværdighed og tryghed højt, så alle viborgensere kan føle sig trygge, når vores dansktalende vinduespudsere arbejder i dit hjem. Og derfor sender vi også altid en sms ugen før, vi kommer.

Flexservices underleverandører ansætter kun de mest kompetente, ansvarlige og pålidelige vinduespudsere, og hver medarbejder er blevet omhyggeligt tjekket for at sikre sikkerheden i viborgensernes virksomhed eller private bolig.

Stolthed over at pudse Viborgs vinduer

Vores vinduespudsere i Viborg har stor erfaring med effektiv vinduespudsning, solcellevask, vinduesvask og mange andre specialopgaver.

Vi leverer vinduespudsning med faglig stolthed og hårdt arbejde i hele Viborg. Vores vision er ikke at være Viborgs største vinduespudser, men Viborgs bedste, og netop derfor har alle vores medarbejdere gennemgået en omfattende træning, så alle viborgensere kan være sikker på en skinnende ren vinduespudsning.

Skånsom solcellevask i hele Viborg

Solen skinner – næsten – altid i Viborg, og solceller er derfor både en god investering for miljøet og viborgensernes elregning. Viborgenserne bør derfor sikre, at deres solcellerne fungerer optimalt året rundt.

Skidt og snavs fra naturen og almindelig luftforurening i og omkring Viborg påvirker ydeevnen, og al den solenergi, der ikke kommer ind og rammer selve solcellerne i panelet, er et energitab. Og bor man steder i Viborg, hvor der er meget snavs og belægning på tagfladerne, fx tæt ved trafikerede veje eller landbrug med grise og øget ammoniakudledning, der kan give mere algevækst, er det en god ide at få vasket solcellerne.

Rensning af solceller bør derfor foretages regelmæssigt, da undersøgelser har påvist, at vedligeholdelse af solcelleanlægget kan forøge ydeevnen med op til 30 procent.

Solcellevask kræver viden og erfaring, og det er derfor ikke helt ligegyldigt, hvordan viborgensernes solcelle bliver vedligeholdt. Hos Flexservices underleverandører har vi stor erfaring med solcellevask og arbejder kun efter gældende forholdsregler. Alle viborgensere kan tegne abonnement på vinduespudsning og solcellevask, så Viborgs vinduer og solcellepaneler bliver pudset med fast interval. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud.