PRISEKSEMPEL

Boligens kvm. 170 - 199

269,-

Udvendig vinduespudsning
Pudsning hver 8. uge

*Priserne er vejledende og kan variere efter opgavens omfang.

PRISEKSEMPEL

Fra pris:

219,-

Udvendig vinduespudsning
Pudsning hver 4. uge
Op til 169 kvm.

MEST SOLGTE!

*Priserne er vejledende og kan variere efter opgavens omfang.

PRISEKSEMPEL

Boligens kvm. 110 - 139

547,-

Indvendig og udvendig vinduespudsning
Pudsning hver 4. uge

*Priserne er vejledende og kan variere efter opgavens omfang.

Vi holder alle Vibys vinduer skinnende rene

Villaer i Viby, lejligheder i Viby, butikker i Viby og alle Vibys industrivirksomheder. Flexservices underleverandører pudser alle Vibys vinduer. Med fokus på kvalitet, miljø og individuelle tilpassede aftaler tilbyder vi effektiv og miljøvenlig vinduespudsning i hele Viby.

Alle vores kompetente vinduespudsere i Viby tager ansvar for miljøet i Viby. Vi bruger derfor kun miljøgodkendte rengøringsprodukter, som både sikrer en effektiv vinduespudsning og samtidig skåner Vibys miljø mest muligt. Desuden optimerer vi altid vores kørsel i Viby mest muligt til gavn for både Vibys luft og prisen på alle Viby-borgernes vinduespudsning.

Vand er ikke bare vand. Det vand, der kommer ud af vandhanerne i Viby, er selvfølgelig helt uskadeligt og sikker at drikke, men det indeholder flere stoffer, som efterlader striber og andre urenheder på Vibys vinduer. For at opnå den mest optimale vinduespudsning producerer vi derfor selv vores vand i vores transportable rentvandsanlæg. Anlægget renser vandet for kalk og andre urenheder, så vi altid kan udføre vinduespudsningen med 100 % rent vand, der ikke efterlader striber på Viby mange vinduer.

Du sparer tid og penge

Vi har fundet den bedste lokale servicevirksomhed for dig ift. markedet

Høj service

Vi står altid til rådighed til at give dig en professionel rådgivning med din opgave i fokus.

Professionel rådgivning

Du kan altid gratis beregne din pris og kontakte os for fri professionel rådgivning.

Lokal arbejdskraft

Vi matcher dig op med de bedste servicevirksomheder i dit lokalområde.

Tryg vinduespudsning i Viby

Når borgere og virksomheder i Viby bestiller vinduespudsning, skal de være sikker på, at de kan stole på leverandøren – både hvad angår sikkerhed og kvalitet.

Vi vægter derfor troværdighed og tryghed højt, så alle i Viby kan føle sig trygge, når vores dansktalende vinduespudsere arbejder i private hjem og virksomheder i Viby. Og derfor sender vi også altid en sms ugen før, vi kommer.

Flexservices underleverandører i Viby ansætter kun de mest kompetente, ansvarlige og pålidelige vinduespudsere, og hver medarbejder er blevet omhyggeligt tjekket for at sikre sikkerheden, når vi pudser vinduer i Viby.

Vores hårdtarbejdende vinduespudsere arbejder med en faglig stolthed i hele Viby. Vores vision er ikke at være størst, men bedst i Viby, og netop derfor har alle vores medarbejdere gennemgået en omfattende træning, så du kan være sikker på en skinnende rene vinduer i hele Viby.

Vi optimerer ydeevnen på solcellerne i hele Viby

Mange private husejere, virksomheder og boligforeninger i Viby har fået solceller på tagene – til glæde for både pengepungen og klimaet. Men besparelsen kan let fordampe som dug for solen, hvis solcellerne ikke vedligeholdes og holdes fri for skidt og snavs.

Den solenergi, der ikke kommer ind og rammer selve solcellerne i panelet, er et energitab. Og bor man steder i Viby, hvor der er meget snavs og belægning på tagfladerne, fx tæt ved Viby Ringvej eller Skanderborgvej, er det en god ide at få vasket solcellerne.

Rensning af solceller bør derfor foretages regelmæssigt, da undersøgelser har påvist, at vedligeholdelse af solcelleanlægget kan forøge ydeevnen med op til 30 procent.

Vores medarbejdere i Viby har vi stor erfaring med vinduespudsning og solcellevask og arbejder kun efter gældende forholdsregler. Alle i Viby kan tegne abonnement på vinduespudsning og solcellevask, så vinduer og solcellepaneler bliver pudset med fast interval. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på vinduespudsning og solcellevask i hele Viby.